Stropni bežični detektor pokreta JA-185P

Compare

Opis

JA-185P je maleni bežični PIR detektor kretanja prikladan za zaštitu malih prostorija ili unutrašnjosti vozila. Namijenjen je za zidne ili stropne instalacije. Koristi digitalnu obradu signala za izbjegavanje lažnih alarma.

Ovaj uređaj je adresabilan i zauzima jedno adresabilno mjesto u JABLOTRON 100 sustavu.

JA-185P u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Ugradnja sustava, programiranje, puštanje u pogon i naknadne preinake

 

Programiranje i puštanje  Jablotron 100 sustava je jednostavno i obavlja se pomoću alata kojim raspolaže svaki certificirani instalater. Prilikom puštanja sustava u pogon instalater je mu mogućnosti jednostavno programirati sve opcije koje krajnji korisnik želi koristiti u svom sustavu. Naknadna programiranja i korekcije su također moguće i vrlo jednostavne. Korisnik se samo treba obratiti svome instalateru i od njega zatražiti izmjenu pojedinih postavki. Većinu ovakvih zahvata instalater može obaviti i bez dolaska na objekt. (ako mu je korisnik omogućio opciju daljinskog programiranja sustava)

Jablotron kvaliteta i dizajn

 

Jablotron razvija i testira sve svoje proizvode u vlastitim laboratorijima pri čemu se posebna pažnja poklanja kvaliteti, funkcionalnosti i dugotrajnosti proizvoda i opreme. Osim iznimne kvalitete u Jablotronu se posebna pažnja poklanja modernom i lijepom dizajnu proizvoda, elemenata sustava kao i dizajnu aplikacija kojima korisnik upravlja sustavom.

Aplikacija MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Svaki korisnik Jablotron 100 sustava ima na raspolaganju besplatnu aplikaciju za upravljanje i kontrolu sustava Jablotron 100. Dovoljno je instalirati aplikaciju u smartphone, logirati se sa dodijeljenim kredencijalima i sve značajke sustava odmah su na raspolaganju. I to potpuno besplatno i u punom opsegu. Aplikacija za kontrolu Jablotron 100 sustava dostupna je potpuno besplatno na Google Play i App Store usluzi.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: 1 litijska baterija AA 3,6 V
Tipičan vijek trajanja baterija: oko 3 godine
Komunikacijski protokol: 868.1 MHz
Radio pokrivenost: cca. 100 m (otvoreno područje)
Raspon detekcije: 360 ° / 5 m
Dimenzije: 88 × 46 × 27 mm
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-2-2, EN 50131-5-3
Radna okolina:  prema EN 50131-1: II., unutarnja upotreba
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Stropni bežični detektor pokreta JA-185P”