PIR bežični detektor JA-150P

Compare

Opis

JA-150P je bežični PIR detektor pokreta koji je namjenjen za zaštitu interijera. Otkriva kretanje u prostoru i taj signal prosljeđuje centralnoj jedinici sustava. Performanse detekcije mogu se optimizirati korištenjem alternativnih leća JS-7904 (za dugački uski hodnik), JS-7906 (neosjetlivo na kućne ljubimce) ili JS-7901 (samo zavjesa). Razina imuniteta i osjetljivosti se može odabrati u dvije razine. Za napajanje se koriste dvije alkalne baterije.

SMARTWATCH je zadana postavka namijenjena stalnom praćenju kretanja na čuvanom području. Ako se otkrije trajno kretanje u štićenom prostoru, svakih 20 sekundi se pošalju tri izvješća prema centralnoj jedinici.Nakon toga detektor šalje izvješća šalje nakon 2 minute.
Ako detektor ne otkrije kretanje 10 minuta ponovno se koristi način rada sa tri izvješća svakih 20 s.
Alternativni raspoloživi mod rada detektora je intervala slanja od jedne minute.

Ovaj uređaj je adresabilan i zauzima jedno adresabilno mjesto u JABLOTRON 100 sustavu.

Implementacija JA-150P u sustav Jablotron 100

 

Implementacija svih elemenata sustava u Jablotron 100 sustav je jednostavna, brza i laka. Sustav se sam brine o tome da svi elementi imaju optimalnu verziju firmwarea i da sve funkcionira bez poteškoća. Jablotron sustavi za komunikaciju koriste inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji komunikaciju unutar sustava ali i prema cloudu i korisniku čini potpuno sigurnom i brzom.

Instalacija Jablotron 100 sustava

 

Instalaciju Jablotron sustava obavljaju certificirani i obučeni instalateri. Jablotron se posebno brine o stalno edukaciji i unapređenju znanja i vještina kojima raspolažu instalateri sustava a sve iz razloga potpunog zadovoljstva korisnika sustavom i opcijama koje on pruža. Svaki certificirani instalater Jablotron sustava uvijek ima potpuni pristup svim relevantnim informacijama za instalaciju, održavanje i nadogradnju sustava koji je instalirao. Ovo je osnovna pretpostavka dugotrajnosti Jablotron sustava i korektnom funkcioniranju kroz dugi niz godina.

Moderan dizajn proizvoda i iznimna kvaliteta

 

Moderan dizajn, kojem se u Jablotronu poklanja iznimna pažnja adut je kojim se malo koji drugi sustav može pohvaliti. Kada se tome pridoda i izuzetna funkcionalnost Jablotron sustava postaje sasvim jasno da Jablotron sustavi zaista nemaju pravu konkurenciju na tržištu sustava protuprovalnih alarma i automatizacije.

MyJablotron za smartphone

 

Korisnicima je na raspolaganju odlična aplikacija za potpunu kontrolu Jablotron 100 sustava koju svaki korisnik može besplatno nabaviti na App Storu ili Google Playu. MyJablotron aplikacija omogućava uvid u stanje Jablotron 100 sustava i osigurava potpunu kontrolu nad sustavom i svakim njegovim elementom. Korisnik putem MyJablotron aplikacije može paliti i gasiti pojedine uređaje koji su spojeni u sustav, kontrolirati sekcije unutar sustava, primati izvješća o događajima u sustavu i slično.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: 2 alkalne baterije AA 1,5 V
Tipičan vijek trajanja baterija: oko 2 godine (SMARTWATCH produžuje vijek baterije)
Komunikacijski protokol: 868.1 MHz
Radio-pokrivenost: do 300 metara (na otvorenom prostoru)
Visina montaže: 2,5 m iznad poda
Raspon detekcije 110 ° / 12 m (sa standardnim lećama)
Dimenzije: 97 × 60 × 52 mm
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-2-2, EN 50131-5-3
Radna okolina:  prema EN 50131-1: II., unutarnja upotreba
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PIR bežični detektor JA-150P”