P25P-SEC

Compare
Kategorija:

Opis

Nova Mobotix P25P IP kamera s rezolucijom od 6.2 Mega Piksela s potpuno novom senzorskom tehnologijom Moonlight, pruža najbolje performanse, nisku svjetlosnu karakteristiku sposobnu da se nosi sa svim unutrašnjim instalacijama.

P25P ima izuzetno konkurentnu cijenu i posjeduje sve Mobotix karakteristike, kao i podršku za Mobotix VMS MxMC, jedan od najatraktivnijih sigurnosnih rješenja na tržištu koji je pritom u potpunosti besplatan.

Nova P25P je stropna kamera s ručnim podešavanjem nagiba koje osigurava potpunu fleksibilnost pri instalaciji. Ova kamera može biti opremljena sa tele-foto objektivom, i na ovaj način je usmjerena ka određenom mjestu ili udaljenom objektu u prostoriji ili sa širokokutnom lećom s kojom se pri montiranju P25P kamere u kutu prostorije pokriva kompletan prostor i sve to s rezolucijom od 6.2 MegaPixela. Hemispheric verzija ove kamere je također dostupna. Sva tri unutrašnja modela Mobotix kamera (i25, c25, p25), kao dodatnu opremu mogu imati „surface mount kit“ dodatke za jednostavniju montažu na strop i zid, kao i mogući audio paket, (mikrofon/zvucnik) radi ostvarivanja dvosmerne audio komunikacije.

Print Friendly, PDF & Email

Dodatne informacije

Tip

Mrežna IP megapixelna kamera

Proizvođač

Mobitix A.G

sustav rezolucije

Makimalni broj točaka

3072 x 2048 piksela
( 6MPix)

Uključena leća

Da

Interna memorija

do 32 Gb

Frame rate

VGA : 30 fps
1MPix : 30 fps
3MPix : 20 fps

Mikrofon i zvučnik

Da

Dvosmjerna audio komunikacija

Da

Osjetljivost color

0.005 lux

Osjetljivosz c/b

0.001 lux

Divergencija zrake

18mrad

Konekcija

ethernet 10/100, USB, MxBus

Kućište

PE sa IP65 zaštitom

izvor napajanja

Radna temperatura

-30 do +65

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “P25P-SEC”