Mini bežični magnetski detektor JA-151MB

Compare

Opis

JA-151B je magnetni detektor namjenjen  za otkrivanje otvaranje prozora ili otvaranja vrata. Jedinstveni mali dizajn pogodan za stambene ili komercijalne instalacije.
Napajanje je  litijskom baterijom CR2032.
Smeđa boja kućišta.

Zauzima jedno adresno mjesto u sustavu.

JA-151MB u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Certifikacija instalatera radi 100 % korektne i sigurne ugradnje

 

Jablotron inzistira na edukaciji i certifikaciji instalatera koji obavljaju ugradnju Jablotron sustava u objekte korisnika. Na ovaj način postiže se višestruka korist. Instalater je u stalnom kontaktu sa svim resursima koje Jablotron može pružiti, na raspolaganju mu je kompletna tehnička podrška i to direktno od inženjera iz tvornice. Instalater ima pristup svoj tehničkoj dokumentaciji, bazi znanja i slično. Preko 100.000 instalatera širom svijeta ima Jablotron certifikat.

Moderan dizajn proizvoda i iznimna kvaliteta

 

Moderan dizajn, kojem se u Jablotronu poklanja iznimna pažnja adut je kojim se malo koji drugi sustav može pohvaliti. Kada se tome pridoda i izuzetna funkcionalnost Jablotron sustava postaje sasvim jasno da Jablotron sustavi zaista nemaju pravu konkurenciju na tržištu sustava protuprovalnih alarma i automatizacije.

MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Upravljanje Jablotron 100 sustavom pomoću smartphonea ili tableta je izuzetno jednostavno intuitivno i lako. Korisnik može u potpunosti upravljati sustavom, kontrolirati pojedine dijelove sustava, očitati temperaturu u objektu ili stanje pojedinih izlaza za upravljanje sustavom. Kroz aplikaciju moguće je paliti i gasiti alarm u objektu ili podijeliti prava na upravljanje aplikacijom sa drugim korisnikom. MyJablotron aplikacija je potpuno besplatna za sve korisnike i za bilo koji broj sustava koji je na nju logiran.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: litijska baterija CR2032 (3 V, 220 mAh)
Tipičan vijek trajanja baterija: cca. 2 godine za maksimalno 100 aktiviranja dnevno
Komunikacijski protokol: 868.1 MHz
Radio pokrivenost: do 100 m (u otvorenom prostoru)
Dimenzije detektora: 55 × 27 × 16 mm
Magnetske dimenzije: 55 × 16 × 16 mm
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-2-6, EN 50131-5-3
Radna okolina:  prema EN 50131-1: II., unutarnja upotreba
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Mini bežični magnetski detektor JA-151MB”