M15D-SEC

Compare
Kategorija:

Opis

Termografska kamera za sve vremenske prilike i sa PoE portom, koja služi za detekciju pomoću termografskog senzora i identifikaciju pomoću 6MP senzora
Modularan dizajn M15D sustavne platforme omogućava maksimalnu fleksibilnost nove MOBOTIX termografske kamere. M15D-Termografska kamera se isporučuje sa standardnim, termografskim senzorom.

U M15D-Termografskoj kameri za identifikaciju je moguće koristiti bilo koji MOBOTIX senzorski modul (6 MP, kolor ili crno/bijeli, od telefoto do hemisfernog, sa ili bez LPF filtera). Software kamere se koristi da aktivira sliku sa pojedinačnog senzora ili sa oba senzora istovremeno.

Termografska kamera vidi ono što je uobičajno nevidljivo ljudskom oku. Zasnovana na dokazanoj M15 sustavnoj platformi, nova M15D-Termografska kamera je primenjiva u kompletno novom opsegu aplikacija. U kombinaciji sa postojećim senzorima slike i analitičkim mogućnostima softwera kamere (MxActivitySensor, detekcija pokreta, logika događaja, itd.), sada je moguće pouzdano prepoznati ljude, automobile i njihove pokrete čak i u potpunom mraku.

Print Friendly, PDF & Email

Dodatne informacije

Tip

Mrežna IP megapixelna kamera

Proizvođač

Mobitix A.G

sustav rezolucije

Makimalni broj točaka

336 x 252
(6,2 MegaPixel)

Uključena leća

Da

Interna memorija

Do 32 GB

Frame rate

VGA : 30 fps
1MPix : 30 fps
3MPix : 20 fps

Mikrofon i zvučnik

Ne

Dvosmjerna audio komunikacija

Ne

Osjetljivost color

1 lux (1/60s)

Osjetljivosz c/b

0,05 lux (1/1s)

Divergencija zrake

18mrad

Konekcija

ethernet 10/100, USB, MxBus

Kućište

PE sa IP65 zaštitom

izvor napajanja

Radna temperatura

-30 do +65

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “M15D-SEC”