IDH-21IR

(2 recenzije korisnika)

Compare
Kategorija:

Opis

IP kamera IDH-21IR

MAZi serija IP videonadzornih kamera predstavlja idealan omjer uloženog i dobivenog i svakako je odličan izbor za gotovo sve aplikacije sustava video nadzora
bilo da se radi o rezidencijalnim susvima sa svega nekoliko IP videonadzornih kamera ili je riječ o postrojenju za vrlo velikim zahtjevima po pitanju
sigurnosti. MAZi ima odgovor…

IP videonadzorna rješenja MAZi Security Systems GMBh plod su dugogodišnje pažljive pripreme i odlične nadogradnje nekih već dobro poznatih i u prakski potvrđenih platformi.

Izborom sustava zasnovanog na MAZi videonadzornim rješenjima korisnik sigurno dobija pouzdan i dugotrajan sustav sa mnogo inovativnih funkcija i jednostavan za korištenje.

Izgradnja videonadzornog sustava

Sustavi videonazdora izgrađeni na ovim IP tehnološkim rješenjima odlikuju se izuzetnom pouzdanošću i stabilnosti u radu, visokom razlučivosti snimljenog materijala kao i vrlo jednostavni upravljanjem.

Kod ugradnje moguće je koristiti i postojeću mrežnu infrastrukturu. Ukoliko je postojeća mrežna infrastruktura već preopterećena ili općenito nedovoljna i za to imamo rješenje. Raspolažemo znanjem, opremom i tehnologijama
za proširenje, izgradnju i nadogradnju vaših lokalnih mrežnih resursa bilo da se radi o optici, bakru, wirelessu…

NA lageru uvije imamo veću količinu LAN komponenti (kao što su ormari, patch paneli, switchevi i slično) tako da svaku lokalnu mrežu možemo preobraziti i proširiti u trenu.

Sve MAZi IP videonadzorne kamere kompatibilne su sa većinom ONVIF mrežnih videonadzornih snimača a za maksimalan učinak.

Print Friendly, PDF & Email

Dodatne informacije

Tip

Network DOME Camera

Model

IDH-21IR

sustav rezolucije

Senzor

Progresiv SCAN CMOS bez zasječenih rubova

Domet IR reflektora

20 do 30 metara

IR CUT filter

Da, sa automatskim uključenjem

ICR

Da

POE

Da

3D DNR

Da

Dual Stream

Da

BLC

Da

dWDR

Da

izvor napajanja

Mirror funkcionalnost

integrirano

Reset tipkalo

integrirano

Nivo zaštite

IP66

Nosač za montažu

Dostupan na upit

Dimenzije

Φ111 × 82

Masa

0,5 kg

2 recenzije za IDH-21IR

  1. danicabuzic

    Velika ocijena i veliko hvala na ovako dobroj kameri!

  2. lovrobergi

    Bio sam skeptičan prema proizvodu tvrkte koja je relativno nova na trzistu, ali pokazalo se da Mazijeve kamere i vise nego konkuriraju! Odlicna kvaliteta slike!

Napiši recenziju