ICH-32

(1 recenzija korisnika)

Compare
Kategorija:

Opis

IP kamera ICH-32

MAZi serija IP videonadzornih kamera predstavlja idealan omjer uloženog i dobivenog i svakako je odličan izbor za gotovo sve aplikacije sustava video nadzora bilo da se radi o rezidencijalnim susvima sa svega nekoliko IP videonadzornih kamera ili je riječ o postrojenju za vrlo velikim zahtjevima po pitanju sigurnosti. MAZi ima odgovor…

IP videonadzorna rješenja MAZi Security Systems GMBh plod su dugogodišnje pažljive pripreme i odlične nadogradnje nekih već dobro poznatih i u prakski potvrđenih platformi.

Izborom sustava zasnovanog na MAZi videonadzornim rješenjima korisnik sigurno dobija pouzdan i dugotrajan sustav sa mnogo inovativnih funkcija i jednostavan za korištenje.

Izgradnja videonadzornog sustava

Sustavi videonazdora izgrađeni na ovim IP tehnološkim rješenjima odlikuju se izuzetnom pouzdanošću i stabilnosti u radu, visokom razlučivosti snimljenog materijala kao i vrlo jednostavni upravljanjem.

Kod ugradnje moguće je koristiti i postojeću mrežnu infrastrukturu. Ukoliko je postojeća mrežna infrastruktura već preopterećena ili općenito nedovoljna i za to imamo rješenje. Raspolažemo znanjem, opremom i tehnologijama za proširenje, izgradnju i nadogradnju vaših lokalnih mrežnih resursa bilo da se radi o optici, bakru, wirelessu…

NA lageru uvije imamo veću količinu LAN komponenti (kao što su ormari, patch paneli, switchevi i slično) tako da svaku lokalnu mrežu možemo preobraziti i proširiti u trenu.

Sve MAZi IP videonadzorne kamere kompatibilne su sa većinom ONVIF mrežnih videonadzornih snimača a za maksimalan učinak preporučamo korištenje MAZi mrežnih videonadzornih snimača.

Raspoloživa tehnička dokumentacija za ICH-32

MAZi IP kamera ICH-32 Data Sheet

Print Friendly, PDF & Email

Dodatne informacije

Tip

Network Cube

Model

ICH-32

sustav rezolucije

Lokalna pohrana

Micro SD/SDHC/SDXC utor za karticu kapaciteta do 64 GB

Domet IR reflektora

do 10 m

Audio komunikacija

Dvosmjerna

Ugrađen mikrofon

Da

Interni zvučnik

Da

WPS konfiguracija

"OneTouch"

ICR

Da

3D DNR

Da

Dual Stream

Da

BLC

Da

dWDR

Da

izvor napajanja

Mirror funkcionalnost

integrirano

Reset tipkalo

integrirano

Nosač za montažu

uključen

Dimenzije

66×91.5×131.3

Masa

0,4 kg

1 recenzija za ICH-32

  1. todorovicermin

    Uz ovakvu malu cijenu je zaista zapanjujuće što ova kamerica može.

Napiši recenziju