Dvozonski vanjski detektor pokreta sa uskom lećom JA-157P

Compare

Opis

A-157P bežični PIR detektor s uskim kutnim lećama dizajniran je za indikaciju neželjenog kretanja na otvorenom prostoru. Ovo je detektor iz tvrtke Optex s zonom detekcije širina od samo 5 °, što je vrlo pogodno za praćenje područja kao što su balkoni, francuski prozore, terase i sl. Nadopunjuje ga odašiljač kompatibilan s JABLOTRON 100 sustavom. Detektor je vrlo otporan na lažne alarme i detekciju malih životinja. Detektor ima funkciju protiv maskiranja – zaštitu od zasljepljivanja optičkkog sustava detektora. Opremljen je s tri zaštitna kontakta (tamper), jedan u samom detektoru i dva u transmisijskom dijelu, koji odmah izvješćuju o otvaranju detektora ili udaljavanja od priključka.

Zauzima jedno adresno mjesto u sustavu.

JA-157P u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Implementacija Jablotron 100 sustava u objekte

 

Jablotron 100 sustavi automatizacije i protuprovale pogodni su za implementaciju u svaki objekt. Bilo da se radi o vrlo malom objektu kao što je jedna mala knjižara ili dućan ili da je u pitanju poslovna zgrada sa stotinjak ureda : Jablotron ima rješenje. Certificirani Jablotron tehničari implementirati će sustav u svaki objekt bez obzira na njegovu veličinu ili namjenu.

Svaki certificirani instalater Jablotron sustava je kroz edukacijski proces educiran i kadar optimalno podesiti Jablotron sustav bilo koje veličine ili namjene.

Prepoznatljivi dizajn i kvaliteta Jablotron proizvoda

 

Jablotron dizajn proizvoda, elemenata sustava i opreme prepoznatljiv je i dobro poznat širom svijeta. Jablotronovi dizajneri posebnu pažnju posvećuju svakom detalju i brinu o funkcionalnosti ali i o lijepom i privlačnom izgledu proizvoda. Svaki prostor opremljen Jablotron sustavom biti će obogaćen za mali dizajnerski komad sa visokom funkcionalnosti i odličnim performansama.

Aplikacija MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Svaki korisnik Jablotron 100 sustava ima na raspolaganju besplatnu aplikaciju za upravljanje i kontrolu sustava Jablotron 100. Dovoljno je instalirati aplikaciju u smartphone, logirati se sa dodijeljenim kredencijalima i sve značajke sustava odmah su na raspolaganju. I to potpuno besplatno i u punom opsegu. Aplikacija za kontrolu Jablotron 100 sustava dostupna je potpuno besplatno na Google Play i App Store usluzi.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: 1 litijska baterija, tip CR123A (3 V / 1 500 mAh)
Prosječan vijek trajanja baterije: cca. 3 godine (način ekonomičnosti 120 s)
Radna frekvencija: 868.1 MHz
Raspon komunikacije: do 300 m (u otvorenom prostoru)
Raspon detekcije / kut pokrivanja: Podesivi 2 ili 5 m / 5 °
Visina ugradnje: 0,8 – 1,2 m
Brzina kretanja objekta: 0,3 – 1,5 m / s
Radna temperatura: od -20 ° C do +60 ° C
Dimenzije jedinica napajanja s odašiljačem: 34 × 154 × 43 mm
Dimenzije detektora:  154 × 34 × 43 mm
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Dvozonski vanjski detektor pokreta sa uskom lećom JA-157P”