BUS motion and glass-break detector JA-120PB

Compare

Opis

JA-120PB detektor je namijenjen za otkrivanje ljudskog kretanja unutar objekata i kao i za detekciju  razbijanja staklenih površina. Sadrži dva neovisna detektora (PIR & GB) (zauzimaju dvije adrese u sustavu). Koristi PIR senzor detekciju kretanja. Razbijanje stakla detektira se pomoću GBS akustičkog detektora loma stakla. Detekcija se temelji na dobro poznatoj i prokušanoj na dualnoj tehnologiji (Detekcija promjena tlaka zraka uz karakteristični zvuk lomljenja stakla). Ovaj detektor podesive je osjetljivosti.

JA-120PB je adresabilan dio sustava JABLOTRON 100 i zauzima dvije adrese u sustavu.

Komunikacija JA-120PB u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element Jablotron 100 sustava za komunikaciju i razmjenu informacija sa ostatkom sustava koristi inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji potpuno eliminira mogućnost vanjskih utjecaja na sustav ili njegove pojedine dijelove. U Jablotronu se naročita pažnja poklanja sigurnosti komunikacije, brzini i preciznosti razmjene podataka. Kako unutar sustava tako i između sustava i clouda te dalje prema korisniku i aplikacijama koje on koristi.

Certifikacija instalatera radi 100 % korektne i sigurne ugradnje

 

Jablotron inzistira na edukaciji i certifikaciji instalatera koji obavljaju ugradnju Jablotron sustava u objekte korisnika. Na ovaj način postiže se višestruka korist. Instalater je u stalnom kontaktu sa svim resursima koje Jablotron može pružiti, na raspolaganju mu je kompletna tehnička podrška i to direktno od inženjera iz tvornice. Instalater ima pristup svoj tehničkoj dokumentaciji, bazi znanja i slično. Preko 100.000 instalatera širom svijeta ima Jablotron certifikat.

Upečatljiv dizajn Jablotron elemenata i sustava i vrhunska kvaliteta

 

Svi elementi Jablotron 100 sustava protuprovale i kućne automatizacije dizajnirani su i osmišljeni u skladu sa relevantnim standardima koji se odnose na proizvodnju i distribuciju sigurnosne opreme i uređaja. Jablotornovi stručnjaci dugo i mukotrpno rade na svakom elemetu, pomno testiraju svaki aspekt svakog uređaja koristeći najmodernije tehnologije i znanstvene metode koje pruža vlastiti laboratorij.

MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Upravljanje Jablotron 100 sustavom pomoću smartphonea ili tableta je izuzetno jednostavno intuitivno i lako. Korisnik može u potpunosti upravljati sustavom, kontrolirati pojedine dijelove sustava, očitati temperaturu u objektu ili stanje pojedinih izlaza za upravljanje sustavom. Kroz aplikaciju moguće je paliti i gasiti alarm u objektu ili podijeliti prava na upravljanje aplikacijom sa drugim korisnikom. MyJablotron aplikacija je potpuno besplatna za sve korisnike i za bilo koji broj sustava koji je na nju logiran.

 

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: iz centralne jedinice BUS 12 V (9 – 15 V)
Stanje pripravnosti: 5 mA
Visina montaže: 2,5 m iznad poda
Kut / područje otkrivanja PIR: 110 ° / 12 m (s standardnom lećom)
Udaljenost otkrivanja GBS: 9 m (staklena ploča min 0,6 × 0,6 m)
Dimenzije: 95 × 60 × 55 mm
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-2-2, CLC / TS 50131-2-7-1
Radna okolina: prema EN 50131-1: II., unutarnja montaža
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C
Sukladno standardima: EN 50130-4, EN 55022
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BUS motion and glass-break detector JA-120PB”