Bežični PIR detektor pokreta s kamerom JA-160PC

Compare

Opis

JA-160 PC bežični  detektor služi za otkrivanje  kretanja unutar objekata kao i za vizualnu potvrdu alarma. Ovo je varijanta JA-160PC (90) detektora s uskim gledanjem Kut (43 °).

Sve ostale karakteristike su jednake kao i JA-160PC (90).

Ovaj detektor zauzima jedno adresno mjesto u JABLOTRON 100 sustavu.

JA-160PC u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Ugradnja sustava, programiranje, puštanje u pogon i naknadne preinake

 

Programiranje i puštanje  Jablotron 100 sustava je jednostavno i obavlja se pomoću alata kojim raspolaže svaki certificirani instalater. Prilikom puštanja sustava u pogon instalater je mu mogućnosti jednostavno programirati sve opcije koje krajnji korisnik želi koristiti u svom sustavu. Naknadna programiranja i korekcije su također moguće i vrlo jednostavne. Korisnik se samo treba obratiti svome instalateru i od njega zatražiti izmjenu pojedinih postavki. Većinu ovakvih zahvata instalater može obaviti i bez dolaska na objekt. (ako mu je korisnik omogućio opciju daljinskog programiranja sustava)

Jablotron kvaliteta i dizajn

 

Jablotron razvija i testira sve svoje proizvode u vlastitim laboratorijima pri čemu se posebna pažnja poklanja kvaliteti, funkcionalnosti i dugotrajnosti proizvoda i opreme. Osim iznimne kvalitete u Jablotronu se posebna pažnja poklanja modernom i lijepom dizajnu proizvoda, elemenata sustava kao i dizajnu aplikacija kojima korisnik upravlja sustavom.

MyJablotron aplikacija za korisnika

 

MyJablotron je aplikacija namijenjena korisnicima Jablotron 100 sustava koji žele upravljati i kontrolirati svoj sustav pomoću mobilnog telefona, tableta ili računala. Kroz MyJablotron aplikaciju korisnik može vidjeti sve relevantne podatke o svome sustavu, može kontrolirati pojedine sekcije sustava, upravljati priključenim električnim aparatima ili kontrolirati potrošnju električne energije ili temperaturu u prostoru.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: 2 x AA 1,5 V alkalne baterije (LR6)
Tipičan vijek trajanja baterije: 2 godine (1 aktivacija uzima 1 seriju fotografija dnevno)
Radna frekvencija: 868.1 MHz
Radio pokrivenost: cca. 300 m (u otvorenom prostoru)
Kut snimanja / raspon detekcije: 43 ° / 12 m (s standardnim objektivom)
Domet bljeskalice: maks. 3 metra
Razlučivost fotografija: LQ 320 × 240; HQ 640 x 480 piksela
Klasifikacija:  razina sigurnosti 2 / klasa II
Raspon radne temperature: -10 do +40 ° C
Dimenzije: 110 x 60 x 55 mm
Sukladno: EN 50131-1, EN 50131-2-2, EN 50131-5-3
Također ispunjava zahtjeve: ETSI EN 300 220, EN 50130-4, EN 55022, EN 60950-1
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bežični PIR detektor pokreta s kamerom JA-160PC”