Bežični PIR detektor pokreta s 90 ° foto-verifikacijskom kamerom JA-160PC 90

Compare

Opis

JA-160PC (90) bežični detektor služi za otkrivanje  kretanja u objektima kao  i za vizualnu potvrdu alarma. Ugrađena kamera snima fotografije ako je sustav naoružan (uključen) i ako je otkriven pokret. Svaka slika se snima kao dvostruka ekspozicija: prva s niskom razlučivosti (LQ = 320 × 240 piksela), druga s visokom rezolucijom (HQ = 640 × 480 piksela). Kamera je opremljena je vidljivom bljeskalicom za snimanje fotografija u mraku. Slike se spremaju u unutarnju memoriju detektora, (mikro SD kartica u samom detektoru)  a zatim se proslijeđuju u centralnu jedinicu (niža razlučivost). Slike se mogu slati CDS-u i korisniku sustava. Korisniku sustav može slati slike automatski SMS-om ili e-poštom. Također su dostupne u aplikaciji MyJABLOTRON Web Self Service (WSS)  za smartphone, tablet ili računalo na kojem se slike mogu pregledavati. Za brzo slanje i prikazivanje u slike su u  LQ , ali po potrebi, jednim klikom, u WSS-u moguće je zatražiti i sliku u HQ. Detektor može također fotografirati na zahtjev ako je to potrebno (npr. za provjeru alarma vatrodojave ili slično), kamera može napraviti fotografiju kod prorade nekog  PG izlazna ili na zahtjev poslan od WSS. Detektor nudi mogućnost snimanja i  slanja pred-alarmnih slika. Kada je ovaj parametar omogućen detektor će poslati u  sustav i fotografije iz uključene particije i ako alarm još nije aktiviran (na primjer tijekom ulazne zadrške). Razina imuniteta PIR može se odabrati na dvije razine. Standardna razina kombinira osnovnu imuniteta s brzom reakcijom na događaje. Povećana razina pruža veći imunitet, ali reakcija detektora je sporija.

Ovaj detektor sa kamerom je adresabilan dio JABLOTRON 100 sustava i zauzima jednu adresu.

JA-160PC 90 u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Ugradnja sustava, programiranje, puštanje u pogon i naknadne preinake

 

Programiranje i puštanje  Jablotron 100 sustava je jednostavno i obavlja se pomoću alata kojim raspolaže svaki certificirani instalater. Prilikom puštanja sustava u pogon instalater je mu mogućnosti jednostavno programirati sve opcije koje krajnji korisnik želi koristiti u svom sustavu. Naknadna programiranja i korekcije su također moguće i vrlo jednostavne. Korisnik se samo treba obratiti svome instalateru i od njega zatražiti izmjenu pojedinih postavki. Većinu ovakvih zahvata instalater može obaviti i bez dolaska na objekt. (ako mu je korisnik omogućio opciju daljinskog programiranja sustava)

Jablotron kvaliteta i dizajn

 

Jablotron razvija i testira sve svoje proizvode u vlastitim laboratorijima pri čemu se posebna pažnja poklanja kvaliteti, funkcionalnosti i dugotrajnosti proizvoda i opreme. Osim iznimne kvalitete u Jablotronu se posebna pažnja poklanja modernom i lijepom dizajnu proizvoda, elemenata sustava kao i dizajnu aplikacija kojima korisnik upravlja sustavom.

MyJablotron aplikacija za korisnika

 

MyJablotron je aplikacija namijenjena korisnicima Jablotron 100 sustava koji žele upravljati i kontrolirati svoj sustav pomoću mobilnog telefona, tableta ili računala. Kroz MyJablotron aplikaciju korisnik može vidjeti sve relevantne podatke o svome sustavu, može kontrolirati pojedine sekcije sustava, upravljati priključenim električnim aparatima ili kontrolirati potrošnju električne energije ili temperaturu u prostoru.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: 2 x AA 1,5 V alkalne baterije (LR6)
Tipičan vijek trajanja baterije: 2 godine (1 aktivacija uzima 1 seriju fotografija dnevno)
Radna frekvencija: 868.1 MHz
Radio pokrivenost: cca. 300 m (u otvorenom prostoru)
Područje detekcije / snimanja: 90 ° / 12 m (s standardnim objektivom)
Raspon bljeskalice: maks. 3 metra
Razlučivost fotografija: LQ 320 × 240; HQ 640 x 480 piksela
Klasifikacija:  razina sigurnosti 2 / klasa II
Raspon radne temperature: -10 do +40 ° C
Dimenzije: 110 x 60 x 55 mm
Sukladno: EN 50131-1, EN 50131-2-2, EN 50131-5-3
Također ispunjava zahtjeve: ETSI EN 300 220, EN 50130-4, EN 55022, EN 60950-1
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bežični PIR detektor pokreta s 90 ° foto-verifikacijskom kamerom JA-160PC 90”