Bežični PIR detektor i detektor loma stakla JA-180PB

Compare

Opis

JA-180PB bežični detektor je namjenjen za otkrivanje ljudskog kretanja unutar objekata i kao i za detekciju  razbijanja staklenih površina. Sadrži dva neovisna detektora (PIR & GB) (zauzimaju dvije adrese u sustavu). Koristi PIR senzor detekciju kretanja. Razbijanje stakla detektira se pomoću GBS akustičnog detektora loma stakla. Detekcija se temelji na dobro poznatoj i prokušanoj na dualnoj tehnologiji (Detekcija promjena tlaka zraka uz karakteristični zvuk lomljenja stakla). Ovaj detektor podesive je osjetljivosti. Performanse detekcije mogu se optimizirati korištenjem alternativnih leća JS-7904 (za dugački uski hodnik), JS-7906 neosjetljiv na kućne ljubimce) ili JS-7901 (samo zavjesa).

JA-180PB je adresabilan dio sustava JABLOTRON 100 i zauzima dvije adrese u sustavu.

JA-180PB u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Ugradnja sustava, programiranje, puštanje u pogon i naknadne preinake

 

Programiranje i puštanje  Jablotron 100 sustava je jednostavno i obavlja se pomoću alata kojim raspolaže svaki certificirani instalater. Prilikom puštanja sustava u pogon instalater je mu mogućnosti jednostavno programirati sve opcije koje krajnji korisnik želi koristiti u svom sustavu. Naknadna programiranja i korekcije su također moguće i vrlo jednostavne. Korisnik se samo treba obratiti svome instalateru i od njega zatražiti izmjenu pojedinih postavki. Većinu ovakvih zahvata instalater može obaviti i bez dolaska na objekt. (ako mu je korisnik omogućio opciju daljinskog programiranja sustava)

Jablotron kvaliteta i dizajn

 

Jablotron razvija i testira sve svoje proizvode u vlastitim laboratorijima pri čemu se posebna pažnja poklanja kvaliteti, funkcionalnosti i dugotrajnosti proizvoda i opreme. Osim iznimne kvalitete u Jablotronu se posebna pažnja poklanja modernom i lijepom dizajnu proizvoda, elemenata sustava kao i dizajnu aplikacija kojima korisnik upravlja sustavom.

MyJablotron aplikacija za korisnika

 

MyJablotron je aplikacija namijenjena korisnicima Jablotron 100 sustava koji žele upravljati i kontrolirati svoj sustav pomoću mobilnog telefona, tableta ili računala. Kroz MyJablotron aplikaciju korisnik može vidjeti sve relevantne podatke o svome sustavu, može kontrolirati pojedine sekcije sustava, upravljati priključenim električnim aparatima ili kontrolirati potrošnju električne energije ili temperaturu u prostoru.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: 1 litijska baterija AA 3.6 V – PIR i 1 litijska baterija 1/2 AA 3.6 V – GBS
Tipičan vijek trajanja baterija: oko 3 godine
Komunikacijski protokol: 868.1 MHz
Radio pokrivenost: cca. 300 m (otvoreno područje)
Raspon detekcije: 120 ° / 12 m (sa standardnom lećom), 9 m – GBS
Dimenzije: 110 × 60 × 55 mm
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-2-2, EN 50131-2-7-1, EN 50131-5-3
Radna okolina:  prema EN 50131-1: II., unutarnja upotreba
Opcijska leća: hodnik, zavjesa, kućni ljubimci
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bežični PIR detektor i detektor loma stakla JA-180PB”