Bežični nevidljivi magnetski detektor JA-182M

Compare

Opis

Zglobni nosač JA-191PL koristi se za pričvršćivanje PIR detektora kretanja JA-1x1P serije na strop ili na zid ako je potrebno pozicioniranje koje se razlikuje od standardne montaže.  Ovaj  nosač je originalni i certificirani pribor detektora serije JA-1x1P i opremljen  je tamper zaštitom  koja se može spojiti na konektor u detektoru.

Komunikacija JA-182M u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element Jablotron 100 sustava za komunikaciju i razmjenu informacija sa ostatkom sustava koristi inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji potpuno eliminira mogućnost vanjskih utjecaja na sustav ili njegove pojedine dijelove. U Jablotronu se naročita pažnja poklanja sigurnosti komunikacije, brzini i preciznosti razmjene podataka. Kako unutar sustava tako i između sustava i clouda te dalje prema korisniku i aplikacijama koje on koristi.

Implementacija Jablotron 100 sustava u objekte

 

Jablotron 100 sustavi automatizacije i protuprovale pogodni su za implementaciju u svaki objekt. Bilo da se radi o vrlo malom objektu kao što je jedna mala knjižara ili dućan ili da je u pitanju poslovna zgrada sa stotinjak ureda : Jablotron ima rješenje. Certificirani Jablotron tehničari implementirati će sustav u svaki objekt bez obzira na njegovu veličinu ili namjenu.

Svaki certificirani instalater Jablotron sustava je kroz edukacijski proces educiran i kadar optimalno podesiti Jablotron sustav bilo koje veličine ili namjene.

Prepoznatljivi dizajn i kvaliteta Jablotron proizvoda

 

Jablotron dizajn proizvoda, elemenata sustava i opreme prepoznatljiv je i dobro poznat širom svijeta. Jablotronovi dizajneri posebnu pažnju posvećuju svakom detalju i brinu o funkcionalnosti ali i o lijepom i privlačnom izgledu proizvoda. Svaki prostor opremljen Jablotron sustavom biti će obogaćen za mali dizajnerski komad sa visokom funkcionalnosti i odličnim performansama.

Aplikacija MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Svaki korisnik Jablotron 100 sustava ima na raspolaganju besplatnu aplikaciju za upravljanje i kontrolu sustava Jablotron 100. Dovoljno je instalirati aplikaciju u smartphone, logirati se sa dodijeljenim kredencijalima i sve značajke sustava odmah su na raspolaganju. I to potpuno besplatno i u punom opsegu. Aplikacija za kontrolu Jablotron 100 sustava dostupna je potpuno besplatno na Google Play i App Store usluzi.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: 2 litijska litijska baterija CR2354 (3 V)
Tipičan vijek trajanja baterija: cca. 3 godine
Komunikacijski protokol: 868.1 MHz
Radio pokrivenost: cca. 200 m (otvoreno područje)
Dimenzije: 192 × 25 × 9 mm
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-2-6, EN 50131-5-3
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bežični nevidljivi magnetski detektor JA-182M”