Bežični magnetski detektor – manji dizajn JA-183MB

Compare

Opis

JA-183MB je magnetni detektor vrlo praktičnih malih dimenzija i odličnih karakteristika detekcije otvaranja vrata ili prozora. Detektor  otvaranja  vrata ili prozora reagira na uklanjanje ili udaljavanje njegove pripadajuće magnetne jedinice. Može raditi kao trenutni ili alarm sa odgodom.

Ovakva vrsta detektora najčešće se montira na nepokretni dio vrata ili prozora (štok) dok se pripadajući magnet montira na pokretni dio (krilo).
Smeđa boja kućišta.

Ovo  je adresabilan uređaj  i zauzima jednu adresnu poziciju u sustavu.

Komunikacija JA-183MB u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element Jablotron 100 sustava za komunikaciju i razmjenu informacija sa ostatkom sustava koristi inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji potpuno eliminira mogućnost vanjskih utjecaja na sustav ili njegove pojedine dijelove. U Jablotronu se naročita pažnja poklanja sigurnosti komunikacije, brzini i preciznosti razmjene podataka. Kako unutar sustava tako i između sustava i clouda te dalje prema korisniku i aplikacijama koje on koristi.

Implementacija Jablotron 100 sustava u objekte

 

Jablotron 100 sustavi automatizacije i protuprovale pogodni su za implementaciju u svaki objekt. Bilo da se radi o vrlo malom objektu kao što je jedna mala knjižara ili dućan ili da je u pitanju poslovna zgrada sa stotinjak ureda : Jablotron ima rješenje. Certificirani Jablotron tehničari implementirati će sustav u svaki objekt bez obzira na njegovu veličinu ili namjenu.

Svaki certificirani instalater Jablotron sustava je kroz edukacijski proces educiran i kadar optimalno podesiti Jablotron sustav bilo koje veličine ili namjene.

Prepoznatljivi dizajn i kvaliteta Jablotron proizvoda

 

Jablotron dizajn proizvoda, elemenata sustava i opreme prepoznatljiv je i dobro poznat širom svijeta. Jablotronovi dizajneri posebnu pažnju posvećuju svakom detalju i brinu o funkcionalnosti ali i o lijepom i privlačnom izgledu proizvoda. Svaki prostor opremljen Jablotron sustavom biti će obogaćen za mali dizajnerski komad sa visokom funkcionalnosti i odličnim performansama.

Aplikacija MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Svaki korisnik Jablotron 100 sustava ima na raspolaganju besplatnu aplikaciju za upravljanje i kontrolu sustava Jablotron 100. Dovoljno je instalirati aplikaciju u smartphone, logirati se sa dodijeljenim kredencijalima i sve značajke sustava odmah su na raspolaganju. I to potpuno besplatno i u punom opsegu. Aplikacija za kontrolu Jablotron 100 sustava dostupna je potpuno besplatno na Google Play i App Store usluzi.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: Litijska baterija CR-123A (3,0 V 1,5 Ah) – Baterija nije uključena
Tipičan vijek trajanja baterije: oko 3 godine (maksimalno 20 aktiviranja dnevno)
Komunikacijski pojas: 868,1 MHz, Jablotron protokol
Područje komunikacije: 300m (otvoreno područje)
Dimenzije: dio odašiljača 75 × 31 × 23 mm
Magnet A: 56 × 16 × 15 mm
Magnet B: ∅ 10 × 4 mm
Radna okolina: prema EN 50131-1: II., unutarnja montaža
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C
Klasifikacija:  ocjena 2 prema EN 50131-1, EN 50131-2-6, EN 50131-5-3
Sukladno: ETSI EN 300220, EN 50130-4, EN 55022, EN 60950-1
Može se upravljati na: ERC REC 70-03
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bežični magnetski detektor – manji dizajn JA-183MB”