Bežični magnetski detektor JA-150MB

Compare

Opis

Detektor JA-150MB je namjenjen  za otkrivanje otvaranja prozora ili vrata. Može se programirati da šalje status ili impulsni signal za detekciju otvaranje vrata ili prozora. Detektor je također uključuje dva ulazna terminala IN1 i IN2 na koje se mogu spojiti alternativni žični  detektori otvaranja, detektor poplave ili nešto slično.

Zauzima dva adresna mjesta u sustavu.

Komunikacija JA-150MB u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element Jablotron 100 sustava za komunikaciju i razmjenu informacija sa ostatkom sustava koristi inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji potpuno eliminira mogućnost vanjskih utjecaja na sustav ili njegove pojedine dijelove. U Jablotronu se naročita pažnja poklanja sigurnosti komunikacije, brzini i preciznosti razmjene podataka. Kako unutar sustava tako i između sustava i clouda te dalje prema korisniku i aplikacijama koje on koristi.

Ugradnja sustava, programiranje, puštanje u pogon i naknadne preinake

 

Programiranje i puštanje  Jablotron 100 sustava je jednostavno i obavlja se pomoću alata kojim raspolaže svaki certificirani instalater. Prilikom puštanja sustava u pogon instalater je mu mogućnosti jednostavno programirati sve opcije koje krajnji korisnik želi koristiti u svom sustavu. Naknadna programiranja i korekcije su također moguće i vrlo jednostavne. Korisnik se samo treba obratiti svome instalateru i od njega zatražiti izmjenu pojedinih postavki. Većinu ovakvih zahvata instalater može obaviti i bez dolaska na objekt. (ako mu je korisnik omogućio opciju daljinskog programiranja sustava)

Jablotron kvaliteta i dizajn

 

Jablotron razvija i testira sve svoje proizvode u vlastitim laboratorijima pri čemu se posebna pažnja poklanja kvaliteti, funkcionalnosti i dugotrajnosti proizvoda i opreme. Osim iznimne kvalitete u Jablotronu se posebna pažnja poklanja modernom i lijepom dizajnu proizvoda, elemenata sustava kao i dizajnu aplikacija kojima korisnik upravlja sustavom.

MyJablotron aplikacija za korisnika

 

MyJablotron je aplikacija namijenjena korisnicima Jablotron 100 sustava koji žele upravljati i kontrolirati svoj sustav pomoću mobilnog telefona, tableta ili računala. Kroz MyJablotron aplikaciju korisnik može vidjeti sve relevantne podatke o svome sustavu, može kontrolirati pojedine sekcije sustava, upravljati priključenim električnim aparatima ili kontrolirati potrošnju električne energije ili temperaturu u prostoru.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: 1 x alkalna baterija (1,5 V)
Tipičan vijek trajanja baterija: 2 godine
Radna frekvencija: 868.1 MHz
Raspon komunikacija: oko 300 metara (otvoreno područje)
Razina sigurnosti: grade 2 prema EN 50131-1, EN 50131-2-6, EN 50131-5-3
Radna okolina: prema EN 50131-1: II., unutarnja montaža
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C
Dimenzije: 109 × 24 × 22 mm
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bežični magnetski detektor JA-150MB”