Bežični dvostruki PIR unutarnji detektor pokreta JA-186P

Compare

Opis

JA-186P je namjenjen za otkrivanje pokreta unutar štićenog objekta. Detekcija u dvije zone osigurava visoki imunitet prema kretanju kućnih ljubimaca. Detektor radi  na baterije i komunicira putem Jablotron radio protokola sa centralnom jedinicom. Normalna visina ugradnje je 120 cm iznad poda. Detektor ima dvije detekcijske zone od kojih svaka pokriva kut od 110 ° i udaljenosti od 12 m.  Granica između dvije zone detekcije određena je visinom instalacije detektora.

Ovaj uređaj je adresabilan i zauzima jedno adresabilno mjesto u JABLOTRON 100 sustavu.

JA-186P u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Implementacija Jablotron 100 sustava u objekte

 

Jablotron 100 sustavi automatizacije i protuprovale pogodni su za implementaciju u svaki objekt. Bilo da se radi o vrlo malom objektu kao što je jedna mala knjižara ili dućan ili da je u pitanju poslovna zgrada sa stotinjak ureda : Jablotron ima rješenje. Certificirani Jablotron tehničari implementirati će sustav u svaki objekt bez obzira na njegovu veličinu ili namjenu.

Svaki certificirani instalater Jablotron sustava je kroz edukacijski proces educiran i kadar optimalno podesiti Jablotron sustav bilo koje veličine ili namjene.

Prepoznatljivi dizajn i kvaliteta Jablotron proizvoda

 

Jablotron dizajn proizvoda, elemenata sustava i opreme prepoznatljiv je i dobro poznat širom svijeta. Jablotronovi dizajneri posebnu pažnju posvećuju svakom detalju i brinu o funkcionalnosti ali i o lijepom i privlačnom izgledu proizvoda. Svaki prostor opremljen Jablotron sustavom biti će obogaćen za mali dizajnerski komad sa visokom funkcionalnosti i odličnim performansama.

Aplikacija MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Svaki korisnik Jablotron 100 sustava ima na raspolaganju besplatnu aplikaciju za upravljanje i kontrolu sustava Jablotron 100. Dovoljno je instalirati aplikaciju u smartphone, logirati se sa dodijeljenim kredencijalima i sve značajke sustava odmah su na raspolaganju. I to potpuno besplatno i u punom opsegu. Aplikacija za kontrolu Jablotron 100 sustava dostupna je potpuno besplatno na Google Play i App Store usluzi.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: 1 litijska baterija AA 3,6 V
Tipičan vijek trajanja baterija: oko 3 godine
Komunikacijski protokol: 868.1 MHz
Radio pokrivenost: cca. 300 m (otvoreno područje)
Raspon detekcije: 110 ° / 12 m (osnovna leća)
Dimenzije: 180 × 60 × 55 mm
Kompatibilan sa standardima: EN 300 220, EN 50130-4, EN 55022, EN 60950-1
Radna okolina:  prema EN 50131-1: II., unutarnja upotreba
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bežični dvostruki PIR unutarnji detektor pokreta JA-186P”