Bežični detektor pokreta vanjski JA-158P

Compare

Opis

Bežični  PIR detektor JA-158P nemjenjen je za otkrivanje neautoriziranog pokreta na otvorenom području. Ovo je detektor iz tvrtke Optex, dopunjen odašiljačem kompatibilnim s JABLOTRON 100 sustavom.
Optički dio detektora sadrži dva PIR osjetila s ne preklapajućom 94-zonskom optikom i odlikuje se od visokom otpornosti na lažne alarme i male životinje. Detektor ima funkciju protiv maskiranja – zaštitu od blokade optike i dodatno je opremljen s dva tamper kontakata (prednje i stražnje strane), koji odmah prijavljuju otvaranje detektora ili prekid  spoja sa sustavom. Detektor redovito provodi svoj auto-test i izvještava svoj status u sustav.

Zauzima jedno mjesto u sustavu.

JA-158P u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Ugradnju Jablotron 100 sustava obavljaju certificirani instalateri

 

Jablotron od samih početaka inzistira na kvalitetnoj i korektnoj montaži svojih sustava radi nedvojbenog i potpunog zadovoljstva krajnjeg korisnika. Iz ovoga razloga svi instalateri Jablotron sustava su certificirani i educirani te raspolažu svim potrebnim znanjima, alatima i procedurama za korektnu i adekvatnu montažu Jablotron sustava i puštanja u pogon. Jablotron certifikat ima preko 100.000 instalatera širom svijeta.

Visoka kvaliteta proizvoda i prepoznatljiv dizajn

 

Visoka kvaliteta završne obrade svakog pojedinog elementa te potpuna i besprijekorna funkcionalnost je ono što Jablotron 100 sustav izdvaja iz mase sustava koji se nude na tržištu. Stručnjaci i dizajneri u Jablotronu jednaku pažnju poklanjaju besprijekornoj funkcionalnosti kao i lijepom izgledu svakog pojedinog elementa sustava vodeći računa o tome da se svaki sustav stvara za ljude.

Cloud aplikacija na raspolaganju korisnicima

 

Cloud aplikacija je na raspolaganju svim korisnicima Jablotron 100 sustav i to potpuno besplatno putem AppStore ili Google Play usluge. Pomoću jednostavne i intuitivne aplikacije MyJablotron korisnik je u mogućnosti potpuno kontrolirati ugrađeni sustav, pojedine sekcije unutar sustava, programibilne izlaze, temperaturu u objektu i slično. Korištenje MyJablotron aplikacije na smartphoneu, tabletu ili računalu je iznimno jednostavno i ne zahtjeva nikakvo prethodno znanje niti iskustvo.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: 2 × (3 ×) litijska baterija, tip CR123A (3 V / 1 500 mAh)
Tipičan vijek trajanja baterija: 2 x 3 V / 3 x 3 V, pribl. 3 godine / 4 godine (120 s)
Radna frekvencija: 868.1 MHz
Područje komunikacije: do 300 mm (u otvorenom području)
Raspon detekcije / kut otkrivanja: 12 m / 85 °
Visina ugradnje: 2,5 – 3,0 m
Brzina kretanja objekta: 0,3 – 1,5 ms-1
Radna okolina: prema EN 50131-1: IV. Vanjska montaža
Raspon radne temperature: -20 ° C do +60 ° C
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bežični detektor pokreta vanjski JA-158P”