Bežični detektor loma stakla JA-185B

Compare

Opis

Mali senzor loma stakla JA-180B koji otkriva razbijanje stakla na vratima ili prozorima. Namijenjen je za ugradnju unutar objekta. Detektor loma stakla koristi analizu varijacija tlaka zraka u kombinaciji s karakterističan zvuk loma stakla. Koristi digitalnu obradu signala kako bi se izbjegli lažni alarmi.

Ovaj uređaj je adresabilan i zauzima jedno adresabilno mjesto u JABLOTRON 100 sustavu.

Komunikacija JA-185B u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element Jablotron 100 sustava za komunikaciju i razmjenu informacija sa ostatkom sustava koristi inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji potpuno eliminira mogućnost vanjskih utjecaja na sustav ili njegove pojedine dijelove. U Jablotronu se naročita pažnja poklanja sigurnosti komunikacije, brzini i preciznosti razmjene podataka. Kako unutar sustava tako i između sustava i clouda te dalje prema korisniku i aplikacijama koje on koristi.

Certifikacija instalatera radi 100 % korektne i sigurne ugradnje

 

Jablotron inzistira na edukaciji i certifikaciji instalatera koji obavljaju ugradnju Jablotron sustava u objekte korisnika. Na ovaj način postiže se višestruka korist. Instalater je u stalnom kontaktu sa svim resursima koje Jablotron može pružiti, na raspolaganju mu je kompletna tehnička podrška i to direktno od inženjera iz tvornice. Instalater ima pristup svoj tehničkoj dokumentaciji, bazi znanja i slično. Preko 100.000 instalatera širom svijeta ima Jablotron certifikat.

Upečatljiv dizajn Jablotron elemenata i sustava i vrhunska kvaliteta

 

Svi elementi Jablotron 100 sustava protuprovale i kućne automatizacije dizajnirani su i osmišljeni u skladu sa relevantnim standardima koji se odnose na proizvodnju i distribuciju sigurnosne opreme i uređaja. Jablotornovi stručnjaci dugo i mukotrpno rade na svakom elemetu, pomno testiraju svaki aspekt svakog uređaja koristeći najmodernije tehnologije i znanstvene metode koje pruža vlastiti laboratorij.

MyJablotron za upravljanje sustavom

 

Upravljanje Jablotron 100 sustavom pomoću smartphonea ili tableta je izuzetno jednostavno intuitivno i lako. Korisnik može u potpunosti upravljati sustavom, kontrolirati pojedine dijelove sustava, očitati temperaturu u objektu ili stanje pojedinih izlaza za upravljanje sustavom. Kroz aplikaciju moguće je paliti i gasiti alarm u objektu ili podijeliti prava na upravljanje aplikacijom sa drugim korisnikom. MyJablotron aplikacija je potpuno besplatna za sve korisnike i za bilo koji broj sustava koji je na nju logiran.

 

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: Litijska baterija tipa LS (T) 14500 (3,6 AA / 2,4 Ah)
Napomena: Baterija nije uključena
Tipičan vijek trajanja baterije: oko 3 godine
Komunikacijski pojas: 868,1 MHz, Jablotron protokol
Područje komunikacije: 100m (otvoreno područje)
Raspon detekcije: do 9 m
Radna okolina:  EN 50131-1: II.,  zatvoreni prostori, unutarnja montaža
Raspon radne temperature: -10 ° C do +40 ° C
Sigurnost: ocjena 2 prema EN 50131-1, CLC / TS 50131-2-7-1, EN 50131-5-3
Dimenzije, masa: 88 × 46 × 22 mm, 60 g
Sukladno: ETSI EN 300220, EN50130-4, EN55022, EN 60950-1
Može se upravljati na: ERC REC 70-03
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bežični detektor loma stakla JA-185B”