Bežična infracrvena barijera JA-150IR

Compare

Opis

JA-150IR  je bežična infracrvena optička barijera namjenjena je za detekciju prolaska i “presjecanja” optičke spojne linije između odašiljača i prijemnika.  Ovo je proizvod iz tvrtke Optex, dopunjen odašiljačem kompatibilnim s JABLOTRON 100 sustavom. Može se koristiti u zatvorenom ili na otvorenom prostoru. Detektor je opremljen dvosmjernom optikom s visokim otporom na lažne alarme. Oba dijela detektora imaju zaštitu tamperom od neovlaštenog rukovanja i otvaranja.
Detektor redovito provodi svoj auto-test i izvještava svoj status u sustav.

IR Barijera je adresabilna i zauzima dva mjesta u sustavu.

JA-150IR u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element sustava Jablotron 100 je razvijen i namijenjen za upotrebu u ovome sustavu i nije ga preporučljivo koristiti u nekim drugim sustavima drugih proizvođača iz razloga što Jablotron elementi  komuniciraju pomoću vlastitog i kriptiranog protokola koji nije razumljiv klasičnim, i sada već pomalo zastarjelim, sustavima automatizacije i protuprovale. Ovo je, ujedno i razlog zašto su Jablotron sustavi među najsigurnijim i najzaštićenijim sustavima na svijetu.

Ugradnju Jablotron 100 sustava obavljaju certificirani instalateri

 

Jablotron od samih početaka inzistira na kvalitetnoj i korektnoj montaži svojih sustava radi nedvojbenog i potpunog zadovoljstva krajnjeg korisnika. Iz ovoga razloga svi instalateri Jablotron sustava su certificirani i educirani te raspolažu svim potrebnim znanjima, alatima i procedurama za korektnu i adekvatnu montažu Jablotron sustava i puštanja u pogon. Jablotron certifikat ima preko 100.000 instalatera širom svijeta.

Visoka kvaliteta proizvoda i prepoznatljiv dizajn

 

Visoka kvaliteta završne obrade svakog pojedinog elementa te potpuna i besprijekorna funkcionalnost je ono što Jablotron 100 sustav izdvaja iz mase sustava koji se nude na tržištu. Stručnjaci i dizajneri u Jablotronu jednaku pažnju poklanjaju besprijekornoj funkcionalnosti kao i lijepom izgledu svakog pojedinog elementa sustava vodeći računa o tome da se svaki sustav stvara za ljude.

Cloud aplikacija na raspolaganju korisnicima

 

Cloud aplikacija je na raspolaganju svim korisnicima Jablotron 100 sustav i to potpuno besplatno putem AppStore ili Google Play usluge. Pomoću jednostavne i intuitivne aplikacije MyJablotron korisnik je u mogućnosti potpuno kontrolirati ugrađeni sustav, pojedine sekcije unutar sustava, programibilne izlaze, temperaturu u objektu i slično. Korištenje MyJablotron aplikacije na smartphoneu, tabletu ili računalu je iznimno jednostavno i ne zahtjeva nikakvo prethodno znanje niti iskustvo.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Napajanje: 4 × (LSH20) litijska baterija, tip LSH20 (3,6 V, 13 Ah)
Prosječni vijek trajanja baterija: cca. 3 godine (način ekonomičnosti 120 s)
Radna frekvencija: 868.1 MHz
Raspon komunikacije: do 300 m (u otvorenom prostoru)
Udaljenost između jedinica: max. 60 m
Visina ugradnje: 0,7 do 1,0 m
Raspon radne temperature: -20 ° C do +60 ° C
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bežična infracrvena barijera JA-150IR”