Bežična bravica s magnetnim detektorom JA-152NM

Compare

Opis

Bežični modul za PG izlaze ugrađen u mehaničku bravu za koju se može koristiti za zaključavanje vrata ili prozora  kada je postavljen (upaljen) alarm u prostoriji. Integrirani magnetni senzor omogućuje praćenje stanja zatvaranja prozora ili vrata. Ovaj modul mogućnost programiranja automatskog otključavanja ako se aktivira požarni alarm. Magnetski senzor u ovom modulu daje samo informacije o statusu prozora ili vrata, ne otkriva neovlašten ulaz (Proizvod nije certificiran kao potpuno elektronički sigurnosni detektor). Prije instalacije modula,  treba provjeriti jeli postojeća stolarija odgovarajuća. Da bi se osiguralo pravilno funkcioniranje ručka mora biti u mogućnosti biti potpunosti okomita se u zatvorenom položaju. Prozor ili  vrata ne mogu se zaključati u  položaju za ventilaciju.

Modul je uređaj sustava JABLOTRON 100 adresabilan je i zauzima jedno mjesto u sustavu.

Komunikacija JA-152NM u Jablotron 100 sustavu

 

I ovaj element Jablotron 100 sustava za komunikaciju i razmjenu informacija sa ostatkom sustava koristi inovativni i kriptirani Jablotron protokol koji potpuno eliminira mogućnost vanjskih utjecaja na sustav ili njegove pojedine dijelove. U Jablotronu se naročita pažnja poklanja sigurnosti komunikacije, brzini i preciznosti razmjene podataka. Kako unutar sustava tako i između sustava i clouda te dalje prema korisniku i aplikacijama koje on koristi.

Ugradnju Jablotron 100 sustava obavljaju certificirani instalateri

 

Jablotron od samih početaka inzistira na kvalitetnoj i korektnoj montaži svojih sustava radi nedvojbenog i potpunog zadovoljstva krajnjeg korisnika. Iz ovoga razloga svi instalateri Jablotron sustava su certificirani i educirani te raspolažu svim potrebnim znanjima, alatima i procedurama za korektnu i adekvatnu montažu Jablotron sustava i puštanja u pogon. Jablotron certifikat ima preko 100.000 instalatera širom svijeta.

Visoka kvaliteta proizvoda i prepoznatljiv dizajn

 

Visoka kvaliteta završne obrade svakog pojedinog elementa te potpuna i besprijekorna funkcionalnost je ono što Jablotron 100 sustav izdvaja iz mase sustava koji se nude na tržištu. Stručnjaci i dizajneri u Jablotronu jednaku pažnju poklanjaju besprijekornoj funkcionalnosti kao i lijepom izgledu svakog pojedinog elementa sustava vodeći računa o tome da se svaki sustav stvara za ljude.

MyJablotron za smartphone

 

Korisnicima je na raspolaganju odlična aplikacija za potpunu kontrolu Jablotron 100 sustava koju svaki korisnik može besplatno nabaviti na App Storu ili Google Playu. MyJablotron aplikacija omogućava uvid u stanje Jablotron 100 sustava i osigurava potpunu kontrolu nad sustavom i svakim njegovim elementom. Korisnik putem MyJablotron aplikacije može paliti i gasiti pojedine uređaje koji su spojeni u sustav, kontrolirati sekcije unutar sustava, primati izvješća o događajima u sustavu i slično.

Print Friendly, PDF & Email

Karakteristike

Karakteristike artikla 

Kompatibilan s: F-Link 1.4.0 i novijim
Napajanje: 2 AA alkalne baterije (LR6) 1,5 V 2 400 mAh
Upozorenje: Baterije nisu uključene u paket proizvoda.
Tipičan vijek trajanja baterije: cca. 2 godine (1 zaključavanje / otključavanje na dan)
Komunikacijski pojas: 868.1 MHz, JABLOTRON protokol
Raspon komunikacija: cca. 300 m (slobodni teren)
Dimenzije: 229 × 34 × 18 mm
Radna okolina: prema EN 50131-1: II., unutarnja montaža
Raspon radne temperature: -20 ° C do +60 ° C
Također ispunjava zahtjeve: ETSI EN 300 220-1, EN 50130-4, EN 55022, EN 60950-1
Uvjeti rada: ERC REC 70-03
Print Friendly, PDF & Email

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Bežična bravica s magnetnim detektorom JA-152NM”