Sirene za vatrodojavne sustave

Proakustik o ProAkustiku

Kratak osvrt na prošlost

Naša vizija kada smo, sada već davne 1989 godine, osnovali ProAkustik, kao zanatsku radnju, bila je osigurati ljudima sigurnost i udobnost na mjestima na kojima borave, rade, odmaraju se ili stvaraju. Početci su, kao i uvijek bili skromni. Ugradili smo nekoliko primitivnih alarmnih sustava u lokalne ugostiteljske objekte. Od tada, pa do danas stalno nadograđujemo svoje znanje, usvajamo nove tehnologije, nastojimo biti bolji, točniji, efikasniji.Nastojimo našim partnerima i klijentima pružiti nenadmašiv osjećaj sigurnosti te zaštititi njihove vijednosti i dobra ma gdje ona bila. Nastojimo ispuniti našu viziju… Nastojimo sustavima tehničke zaštite zaštititi što veći broj objekata i ljudima pružiti sigurnost svjugdje tamo gdje borave, rade i djeluju.

Permanentna edukacija

Svake godine smo prisutni i aktivno učestvujemo na najmanje 4 vodeća svjetska sajma zaštitarskih tehnologija i noviteta te na svim lokalnim i regionalnim priredbama sličnog karaktera. Redovito pohađamo brojne seminare i edukacije te na taj način ostajemo u korak sa tehnologijama i novitetima u praksi sustava tehničke zaštite. Najmanje jednom u dva mjeseca unutar tvrtke organiziramo interne treninge na kojima razmjenjujemo novostečena iskustva i znanja. Općenito govoreći stav ProAkustika je da jedino kvalitetna i permanentna edukacija tehničara, inžinjera i drugog osoblja može rezultirati kvalitetnom suradnjom sa partnerima i klijentima te da je to jedini način da naši partneri i klijenti budu zadovoljni našim sustavima tehničke zaštite koje nudimo i našim uslugama općenito.

Stalni razvoj

Stalno i konstantno usavršavamo svoje vještine i znanja. U korak smo sa svjetskim trendovima i tehnologijama te neprestano težimo boljim, jednostavnijim i efektivnijim rješenjima sustava tehničke zaštite koje možemo ponuditi našim partnerima i klijentima. Stalno i neprestano nabavljamo nove alata i usvajamo nove tehnologije izrade tehničkoh rješenja i sustav tehničke zaštite. U posljednjih deset godina daleko najveći dio reinvestiranih sredstava odnosi se na nabavu nove opreme, alata te pomoćnih sredstava i općenito poboljšanje uvjeta rada.

Usvajanje novih tehnologija

Usvajanje i primjena novih tehnologija je stalan proces u ProAkustiku. U korak smo sa svim trendovima koje nameću visoki svjetski standardi u realizaciji sustava tehničke zaštite te smo u mogućnosti osmisliti, projektirati i realizirati bilo kakav sustav tehničke zaštite bez obzira na njegovu veličinu ili namjenu. Uspješno i profesionalno vladamo sa svim tehnikama prijenosa signala bez obzira na opseg i udaljnost. Regionalni smo lideri u implementaciji IP tehnika i fiber optic prenosa signala u mrežama namjenjenim sustavima tehničke zaštite.

I na kraju…

Ukratko… Kroz godine smo izrasli u pouzdanog, educiranog i profesionalnog partnera te našim klijentima i partnerima već godinama pružamo profesionalnu uslugu kroz povjerljiv i partnerski odnos. U posljednje vrijeme često smo svjedoci naprasnog nestanka velikog broja tvrtki sa zaštitarske scene a i često nam stižu upiti za servis “sustava koje je netko montirao a više ih ne možemo pronaći”. ProAkustik nikada ni jednog klijenta nije ostavio na cjedilu. Mi smo tu zbog vas. Još od 1989…-

Print Friendly, PDF & Email