Sustavi i elementi sustava video nadzora, CCTV videonadzor, IP videonadzor, pravila struke i instalacija sustava videonadzora i pratećih sustava u tehničkoj zaštiti.

Sustavi videonadzora (CCTV) se koriste za štićenje imovine i ljudi te praćenje kretanja unutar i van objekata, te su prvenstveno namjenjene preventivnom djelovanju na sprečavanju izvršavanja kaznenih djela ali i pomoći u otkrivanju počinitelja u slučaju izvršenja kaznenog djela. U sustavu video nadzora sigurnosne kamere sliku u promatranom okruženju šalju u uređaj za snimanje koji daje prikaz i pregled svih slika na priljkučenom monitoru ili omogućava prijenos preko mreže (ili Interneta, naravno). CCTV sustavi mogu se podijelti prema tehnologiji koja se koristi :
ANALOGNI : predstavlja klasičnu, sada zastarjelu tehnologiju s prijenosom signala preko koaksijalnog kabela i najnižu razlučivost slike (do 0,5 megapiksela ),
ANALOGNI HD sa sličnim specifikacijama, ali s većom rezolucijom ( HD 1.3Mpx ili Full HD 2 megapiksela ) i
IP SUSTAVI : Prijenosom signala pomoću mrežnog kabela (LAN) koji predstavlja najnapredniji oblik CCTV (razlučivost do čak 20 megapiksela).
U našoj ponudi imamo sve za sustave video nadzora i rado ćemo vam pomoći kod bilo kojeg projektnog zadatka koliko god on veliki ili mali bio.