Alarmni sustavi - protuprovala

Protuprovalna centrala

Sustavi za zaštitu od provale i prepada – sustavi protuprovale


Alarmni sustavi (sustavi protuprovale) služe za odbijanje, osujećivanje i otkrivanje provale i pokušaja provale u štićeni objekt. Alarmni sustavi koncipirani su na način da svojim detektorima (pokreta, magnetnim detektorima za vrata, IC barijerama i sl.) štite prostor te da u štićenom prostoru otkriju svako neovlašteno kretanje te da alarmiraju sustav putem vrlo glasnih sirena i/ili slanjem reporta o alarmu bilo telefonom ili putem interneta. Alarmni sustavi ugrađuju se u sve vrste objekata bez obzira na veličinu od najmanjih alarmnih sustava za garsonjeru ili kiosk do mega sustava za tvornička postrojenje ili shoponig centar

Kome se isplati ugraditi alarmni sustav?

Zapravo ne postoji nitko kome se ne isplati ugraditi alarmni sustav u objekt u kojem živi, stvara ili se u njemu samo odmara. Čak i za najskromnije prostore malih površina i bez ikakvih vrijednosti postoje adekvatni i vrlo pristupačni alarmni sustavi koji svakako koštaju manje nego šteta koja nastane pri prosječnoj provali čak i pod uvjetom da ništa nije otuđeno, dakle, računajući samo štetu na provaljenim vratima ili prozoru. Alarmni sustav je jedino pravo i bazično osiguranje od provale. Dobra brava, protuprovalna vrata, senzorski reflektori, rolete na prozorima pa čak i rešetke samo su dobra i poželjna nadogradnja na alarmni protuprovalni sustav ali nikako i sama po sebi dovoljna zaštita. Npr. staviti nekoliko reflektorskih lampi pred kuću koje će se paliti kada se natko kreće po dvorištu je odlična stvar. Međutim te lampe reagiraju potpuno jednako kada se po dvorištu kreće vlasnik objekta ili provalnik. Protuprovalni alarmni sustav ne. Alarmni sustav će otkriti uljeza jer ga on ne može deaktivirati. Alarmni sustavi, montirani od strane stručnjaka i redovito održavani jedina su prava zaštita od provale u vaš prostor.

Što ProAkustik nudi

Nudimo vrhunske i potpuno profesionalne alarmne protuprovalne sustave za sve vrste objekata koje izvodimo koristeći vrhunsku tehnologiju i to metodom ključ u ruke uz minimalan trošak kako ugradnje tako i kasnijeg održavanja sustava.

Što učiniti

Klikom na donji gumb možete popuniti neobvezujući upitnik te temeljem njega dobiti također potpuno neobvezujuću okvirnu ponudu za ugradnju protuprovalnog alarmnog sustava u vaš objekt. Pozivamo vas da iskoristite ovu prilkiku te da uz brojne druge pogodnosti koje nudimo za on-line upite zaštitite sebe, svoje najmilije i svoje vrijednosti jer i stara mudrost kaže da se nesreća ne događaja nekom drugom.

Ako zaista trebate alarmni protuprovalni sustav onda ste na pravom mjestu i sigurno ćete biti zadovoljni našim uslugama.


Pošaljite upit! Pošaljite nam on line upit! Popunite on line formular i uživajte u brojnim pogodnostima i popustima koje donosi on-line upit! Sljedite ovaj link!

Akcija "Zima - Proljeće 2012"

Do 01.06.2012 traje posebna promotivna akcija "Zima - Proljeće 2012"

U promotivnom periodu našim klijentima nudimo mogućnost nabave profesionalnog protuprovalnog alarmnnog sustava po posebnim promotivnim uvjetima.

Na sve protuprovalne bežične alarmne sustave naručene i plaćene do 01.06.2012 nudimo:

Veliki popust na opremu i ugradnju sustava.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoj dom, ured ili kuću.

Ponuda se odnosi na standardne sustave i standardnu ugradnju. Posebni zahtjevi dogovaraju se posebno.

Za više informacija o ovoj izuzetnoj promotivnoj akciji... Sljedite ovaj link.


Projektiramo, isporučujemo i ugrađujemo vrhunske alarmne sustave renomiranih proizvođača protuprovalnih alarmnih sustava čija imena jamče vrhunsku kvalitetu komponenti izrađenih u potpunosti u skladu sa najnovijim tehnološkim dostignućima i korištenjem provjerenih sigurnosnih tehnologija.

Sustavi protuprovalnih alarma koje nudimo u mogućnosti su odgovoriti svim zahtjevima koji se postavljaju u konkretnom projektnom zadatku, bilo da se radi o osiguranju samo jedne prostorije ili koiska ili je pak riječ o integriranom sigurnosnom sustavu za veliki shoping centar, tvornicu ili neko drugo postrojenje velikog perimetra.

U mogućnosti smo, ovisno o željama i potrebama krajnjeg korisnika ili investitora, ponuditi nekoliko koncepcija protuprovalnih alarmnih sustava različitih po obimu i mogućnostima ali u svakom slučaju potpuno profesionalnih i funkcionalnih.

Ponuda komponenti za protuprovalne sustave - alarme

Za detaljnije informacije o povezanim temama sljedite neki od donjih linkova

Protuprovalna sirena
HOME