ProAkustik - usluga servisa sustava tehničke zaštite

Našim klijentima pružamo vrhunsku uslugu servisa sustava tehničke zaštite

Svim našim korisnicima pružamo vrhunsku uslugu servisa i održavanja sustava tehničke zaštite, radilo se o protuprovalnom sustavu, sustavu vatrodojave ili plinodojave, portafonskom sustavu, sustavu za kontrolu prolaza odnosno kontrolu radnog vremena ili nekom drugom sustavu tehničke zaštite. Naš servis je uvijek pravi izbor za vas.

Brza reakcija kao osnova kvalitetnog servisa i održavanja

Sve zastoje u radu bilo kojeg sustava (naročito: protuprovala, alarmni sustavi, vatrodojava i plinodojava) rješavamo u najkraćem mogućem roku koji u pravilu nije duži od 24 sata, a za hitne intervencije čak i unutar 6 sati.

Politika kvalitete servisiranja sustava tehničke zaštite

Svi naši sustavi izvedeni su s najvećom pažnjom i strogo testirani prilikom puštanja u pogon. Međutim, pojava kvara na sustavu uvijek je moguća uslijed raznih nepredvidivih razloga, a naša servisna služba će vam u svakom slučaju riješiti probem čak i ako se radi o sustavu koji nismo mi instalirali.

Poštivanje zakonske porocedure

Sve usluge servisa, popravaka i održavanja sustava protuprovalnih alarma, videonadzora, vatrodojave i drugih sustava koji se u smislu Zakona o privatnoj zaštiti i pripadajućeg Pravilnika o provedbi tehničke zaštite smatraju sustavima tehničke zaštite, obavljamo isključivo temeljem sklopljenog ugovora o održavanju sustava tehničke zaštite strogo poštivajući zakonsku proceduru.

Korporativni pristup

Jedini u Hrvatskoj nudimo uslugu korporativnog pristupa održavanju sustava tehničke zaštite, što je posebno zanimljivo našim klijentima koji imaju više poslovnica širom Hrvatske i koji na ovaj način brigu o svojim sustavima i njihovoj funkcionalnosti prepuštaju nama u potpunosti.

Iskustvo govori da je ovakav pristup održavanju sustava najisplativiji za klijenta, a osigurava uvijek besprijekorno funkcioniranje, redovito održavanje i testiranje sustava od ovlaštenih, stručnih i iskusnih tehničara.

Preporučamo usluge našega servisa jer smo sigurni da ćete njima biti zadovoljni.


Video nadzorna kamera
Standardna video nadzorna kamera

ProAkustik Security - profesionalna oprema za profesionalne sustave tehničke zaštite


ProAkustik Security

Zagreb HR-10000
Zapoljska 37
Tel +385 1 2303-084
Tel +385 1 2303-085
Fax +385 1 2337 955
security@proakustik.hr

© 2005-2017 ProAkustik Security


Pogledajte i ovo iz naše ponuda...


HOME