Proakustik o ProAkustiku

Kratak osvrt na prošlost

Naša vizija kada smo, sada već davne 1989 godine, osnovali ProAkustik, kao zanatsku radnju, bila je osigurati ljudima sigurnost i udobnost na mjestima na kojima borave, rade, odmaraju se ili stvaraju. Početci su, kao i uvijek bili skromni. Ugradili smo nekoliko primitivnih alarmnih sustava u lokalne ugostiteljske objekte. Od tada, pa do danas stalno nadograđujemo svoje znanje, usvajamo nove tehnologije, nastojimo biti bolji, točniji, efikasniji.Nastojimo našim partnerima i klijentima pružiti nenadmašiv osjećaj sigurnosti te zaštititi njihove vijednosti i dobra ma gdje ona bila. Nastojimo ispuniti našu viziju... Nastojimo sustavima tehničke zaštite zaštititi što veći broj objekata i ljudima pružiti sigurnost svjugdje tamo gdje borave, rade i djeluju.

Permanentna edukacija

Svake godine smo prisutni i aktivno učestvujemo na najmanje 4 vodeća svjetska sajma zaštitarskih tehnologija i noviteta te na svim lokalnim i regionalnim priredbama sličnog karaktera. Redovito pohađamo brojne seminare i edukacije te na taj način ostajemo u korak sa tehnologijama i novitetima u praksi sustava tehničke zaštite. Najmanje jednom u dva mjeseca unutar tvrtke organiziramo interne treninge na kojima razmjenjujemo novostečena iskustva i znanja. Općenito govoreći stav ProAkustika je da jedino kvalitetna i permanentna edukacija tehničara, inžinjera i drugog osoblja može rezultirati kvalitetnom suradnjom sa partnerima i klijentima te da je to jedini način da naši partneri i klijenti budu zadovoljni našim sustavima tehničke zaštite koje nudimo i našim uslugama općenito.

Stalni razvoj

Stalno i konstantno usavršavamo svoje vještine i znanja. U korak smo sa svjetskim trendovima i tehnologijama te neprestano težimo boljim, jednostavnijim i efektivnijim rješenjima sustava tehničke zaštite koje možemo ponuditi našim partnerima i klijentima. Stalno i neprestano nabavljamo nove alata i usvajamo nove tehnologije izrade tehničkoh rješenja i sustav tehničke zaštite. U posljednjih deset godina daleko najveći dio reinvestiranih sredstava odnosi se na nabavu nove opreme, alata te pomoćnih sredstava i općenito poboljšanje uvjeta rada.

Usvajanje novih tehnologija

Usvajanje i primjena novih tehnologija je stalan proces u ProAkustiku. U korak smo sa svim trendovima koje nameću visoki svjetski standardi u realizaciji sustava tehničke zaštite te smo u mogućnosti osmisliti, projektirati i realizirati bilo kakav sustav tehničke zaštite bez obzira na njegovu veličinu ili namjenu. Uspješno i profesionalno vladamo sa svim tehnikama prijenosa signala bez obzira na opseg i udaljnost. Regionalni smo lideri u implementaciji IP tehnika i fiber optic prenosa signala u mrežama namjenjenim sustavima tehničke zaštite.

I na kraju...

Ukratko... Kroz godine smo izrasli u pouzdanog, educiranog i profesionalnog partnera te našim klijentima i partnerima već godinama pružamo profesionalnu uslugu kroz povjerljiv i partnerski odnos. U posljednje vrijeme često smo svjedoci naprasnog nestanka velikog broja tvrtki sa zaštitarske scene a i često nam stižu upiti za servis "sustava koje je netko montirao a više ih ne možemo pronaći". ProAkustik nikada ni jednog klijenta nije ostavio na cjedilu. Mi smo tu zbog vas. Još od 1989...

Za mlo više informacija sljedite neki od donjih linkova.


HOME

ProAkustik Security - profesionalna oprema za profesionalne sustave tehničke zaštite


ProAkustik Security

Zagreb HR-10000
Zapoljska 37
Tel +385 1 2303-084
Tel +385 1 2303-085
Fax +385 1 2337 955
security@proakustik.hr

© 2005-2017 ProAkustik Security


Pogledajte i ovo iz naše ponuda...


HOME