Integracija sustava za kontrolu prolaza, pristupa i radnog vremena

Integracija u protuprovalne sustave

Integracija sustava kontrole pristupa u protuprovalni sustav je inteligentno rješenje za veće objekte koje pored kontrole pristupa i svih benefita koje ona nudi omogućava i dodatnu kontrolu nad pojedinim djelovima objekta koji, npr. ostaju pod alarmom izuzev onih djelova koje je korisnik, u skladu sa svojim ovlastima, isklučio i po njima se kreće.

Integracija u sustave za kontrolu radnog vremena

Integracija sustava kontrole pristupa u sustav za kontrolu radnog vremena omogućava naprimjer da se kod ulaska u tvornički krug djelatnik predstavlja sustavu svojim karticom, nakon verifikacije kartice kroz sustav sustav će omogućiti otvaranje vrata i ulazak te ujedno registrirati da je djelatnik došao na posao. Moguća su i razna proširenja, npr. da se u sklopu istog sustava jednim čitačem evidentira radno vrijeme dok se ostalim čitačima samo kontrolira (dopušta ili ne dopušta) otvaranje i prolaz kroz određenia vrata unutar štićenog objekta.

Integracija u sustav video verifikacije

Radi sprečavanja malverzacija i nekorektnog korištenja sustava kontrole prolaza i radnog vremena u te sustave se može integrirati sustav za video verifikaciju korisnika. Kod očitanja kartice sustav akutomatski pohranjuje i sliku osobe koja je karticu koristila, odnosno se sa njom prijavila ili odjavila. Na ovaj način potpuno se isključuje mogućnost malverzacije korisničkimm karticama.

Zaključno o integraciji sustava

Ako trebate sustav za kontrolu prolaza, kontrolu radnog vremena ili neki od integriranih sustava obratite nam se sa povjeranjem. Ponudićemo vam najbolje moguće rješenje po povoljnoj cijeni i uz našu stručnu uslugu te trajno održavanje sustava.

ProAkustik Security - profesionalna oprema za profesionalne sustave tehničke zaštite


ProAkustik Security

Zagreb HR-10000
Zapoljska 37
Tel +385 1 2303-084
Tel +385 1 2303-085
Fax +385 1 2337 955
security@proakustik.hr

© 2005-2017 ProAkustik Security


Pogledajte i ovo iz naše ponuda...


HOME