IP Videonadzor > Pohrana podataka

Pohrana podataka

Tvrdi diskovi za kao medij za pohranu podataka IP videonadzornog sustava.

U IP videonadzornim sustavima, baš kao i u klasičnim CCTV sustavima, tvrdi diskovi su najzgodniji medij za pohranu enormne količine podataka koji u pravilu nastaju radom sustava videonadzora. Kroz svakodnevni napredak tehnologije razvijaju se nove i IP kamere sve veće i veće rezolucije koje, kako i logika stvari nalaže, trebaju sve više i više prostora za pohranu materijala koje „proizvode“. Istini za volju razvijaju se i algoritmi kompresije ali neosporna ćinjenica je da se svakodnevno postavljaju zahtjevi za sve većim kapacitetima za pohranu podataka nastalih radom videonadzornog sustava.

Mi u ProAkustiku nastojimo pratiti sve trendove u razvoju sigurnosnih tehnologija, svakodnevno usvojiti nova znanja te tako „naoružani“ pružiti najbolji mogući servis našim klijentima – korisnicima naših videonadzornih sustava. Kroz godine iskustva selektirali smo ono najbolje u svakom segmentu našeg posla pa tako i kada je riječ u medijima za pohranu podataka u videonadzornim sustavima.

Nudimo sve vrste i kapacitete tvrdih diskova prilagođene svakom pojedinom sustavu od najmanjih do najvećih videonadzornih sustava. Bilo da se Vaš sustav tek izgrađuje ili da osvježavate postojeći videonadzorni sustav mi imamo diskovni prostor za vas.

Nudimo tvrde diskove za ugradnju u videonadzorne sustave renomiranih proizvođača optimizirane i tvornički formatirane (LOW LEVEL) za rad u videonadzornim sustavima.

Za zahtjevnije videonadzorne sustave

Zahtjevnije i veće sustave video nadzora u ponudi imamo i PURPLE, RED, BLACK,BLUE, Se SATA, Re SATA i RED Pro diskove svih kapaciteta.


HOME