CCTV Videonadzor > Bežični videonadzor

Bežični videonadzor

Bežični prijenos signala videonadzora

Nudimo profesionalnu tehnologiju za bežični prijenos signala videonadzora (i LAN-a) na velike udaljenostima čak i u otežanim gradskim uvjetima.

Kroz široku i prilagodljivu paletu bežičnih linkova, access pointa i drugih raspoloživih tehnoloških i profesionalnih rješenja za bežični prijenos signala videonadzora u mogućnosti smo izuzetno kvalitetnom bežičnom tehnologijom prijenosa signala umrežiti veći broj međusobno udaljenih točaka čak i ako se te udaljenosti velike.

Tehnologije za bežični prijenos signala videonadzora (ili LAN-a, općenito) odlikuju se visokom pouzdanošću i stabilnosti u radu. Posjeduju sve potrebne certifikate za rad u EU, koriste dozvoljene i odobrene kanale te vrlo male snage što je u direktnoj vezi sa vrlo malom potrošnjom električne energije. Sve navedeno pozicionira našu bežičnu tehnologiju i tehnološka rješenja koja nudimo za rješenja problema bežičnog videonadzora bar dva koplja ispred konkurencije.

Što ovo znači u praksi

U mogućnosti smo bežičnim linkovima umrežiti proizvoljan broj točaka koje međusobno mogu biti udaljeni i više od 30 kilometara i to bez značajnog pada u brzini prijnosa podataka i bez povećanja izlazne snage radio uređaja za bežični prijenos siglana videonadzora.

Ako vam je potrebno bežično rješenje sustava videonadzora ili bežični LAN link opće namjene stojimo Vam na raspolaganju za sve vaše upite ili eventualne prezentacije.


HOME