Protuprovala > Bežični protuprovalni alarmni sustavi - Focus

Bežični protuprovalni alarmni sustavi - Focus

Bežični protuprovalni alarmni sustavi - Focus

Kvalitetna, ekonomična i pouzdana bežična rješenja proptuprovalnih alarmnih sustava. Focus protuprovalni sustavi

Focus protuprovalni alarmni sustavi su bazirani na bežičnoj tehnologiji i bez obzira što u osnovi predstavljaju vrlo ekonomično rješenje protuprovalnog sustava pouzdani su u radu i opremljeni svim funkcijama koje se od jednog profesionalnog protuprovalnog sustava i očekuju. Focus protuprovalni alarmni sustavi koncipirani tako da uz vrlo mali trošak ugradnje i održavanja pružaju solidnu sigurnost, pouzdanost i dugotrajan rad.

U prilici smo ponuditi sve vrste detektora i komponenti protuprovalniha Focus protuprovalnih alarmnih sustava baziranih na bežičnoj Focus OptiMaxx bežičnoj tehnologiji. Uz pouzdane i ekonomične bežične protuprovalne centrale preko klasičnih detektora pokreta i detektora otvaranja vrata ili prozora nudimo još cijelu lepezu raznih detektora, daljinskih upravljača, detektora dima, poplave i slično. Sve komponente i sastavne dijelove Focus protuprovalnih alarmnih sustava isporučujemo odmah i direktno sa našega lagera.

Samougradnja

Ako ste tehnički nadareni ili se želite okušati u samogradnji nudimo vam isporuku predprogramiranog sustava složenoga prema vašim željama i spremog za korištenje. Samograditeljima nudimo :

Provjerena protuprovalna rješenja iz ProAkustika

Svi naši protuprovalni bežični sustavi provjereni su u praksi, jednostavni su za korištenje i ne iziskuju velike troškove održavanja.


HOME