Kontrola pristupa i prolaza > Identifikacijske (ID) kartice

Identifikacijske (ID) kartice

Identifikacijske (ID) Kartice

Što su ID kartice?

Identifikacijske (ID) kartice, kao što im i samo ime kaže služe za identifikaciju osobe (nositelja kartice) u nekome sustavu za identifikaciju bilo da se radi o tehničkom sustavu za očitavanje i procesiranje kartice ili da je u pitanju neposredna ljudska kontrola nositelja kartice. ID kartice mogu se koristiti na svim mjestima gdje je potrebna kontrola ulaza u neki objekt ili dio objekta ali se mogu koristiti i na parkiralištima, u liftovima, server sobama, samoposlužnim automatima i slično.

Vrste ID kartica

ID kartice - jednostavan i pouzdan način identifikacije.

Postoje razne vrste identifikacijskih (ID) kartica pa tako razlikujemo klasične 125 KHz RFID kartice, MIFARE kartice sa ugrađenom memorijom, HID kartice sa kontaknim chipom ( Aktivne kartice) kao i kartice sa magnetom trakom na kojoj se čuva zapis. Postoje takođe i „prazne“ ID kartice koje nisu opremljene nikakvim bilo pasivnim bilo aktivnim elektroničkim sklopom nego jednostavno služe za neposrednu identifikaciju nositelja (npr, na nekom seminaru ili konvenciji) Svim ovim vrstama identifikacijskih kartica zajedničko je to da im je osnovna zadaća da identificiraju nositelja ID karice te da tome nositelju sustav dodjeli ili ospori neka prava (npr. prolaz kroz neka vrata, ulazak u lift ili na parking i slično).

Što ProAkustik nudi?

Nudimo sve vrste identifikacijskih (ID) kartica bilo da ih isporučujemu uz sustave kontrole prolaza ili evidencije radnog vremena koje smo mi isporučili ili da postoji potreba za isporukom samo ID karica za neki postojeći sustav.

Nudimo potpunu personalizaciju ID karica kvalitetnom i to naprednom metodom termotransfer tiska na kartice, tako da na vašu karicu možemo pored loga vaše firme, imena i prezimena nositelja otisnuti i njegovu fotografiju i druge detalje i sve to na stiliziranoj pozadini u foto kvaliteti.

Detaljnije o personalizaciji ID kartica i za detaljne upute kako ppripremiti personalizaciju sljedite ovaj link.


HOME