Portafoni > Commax unutarnje jedinice videoportafona

Commax unutarnje jedinice videoportafona

Ukratko o Commaxu i videointerfonoma

Tvrtka COMMAX Co, Ltd je osnovana još davne 1968. godine u Seulu, Koreja. Od sredine devedesetih godina prošloga stoljeća tvrtka Commax postala je tržišni lider na polju audio i video portafonskih sustava kako za manje tako i za veće objekte.

Video i audio interfoni Commax proizvedeni u vlastitim pogonima tvrtke odlikuju se odličnom kvalitetom, inovativnim dizajnom te dobro poznatom Commaxovom umjetničkom notom, jer svaki Commax interfon ili videointerfon malo je umjetničko djelo. Nadasve prepoznatljiv dizajn i izuzetna kvaliteta Commax proizvoda plod su dogogodišnjeg truda i upornog inzistiranja na kvalitetnim materijalima i angažmanu etabliranih umjetnika i vrhunskih dizajnera. Zahvaljujući svemu tome ali i vrlo jasnoj viziji budućnosti Commax diktira trendove i postavlja ljestvicu vrlo visoko.

Inovativna tehnička rješenja, izuzetna kvaliteta proizvoda i dašak umjetnosti koji svaki pojedini uređaj donosi garancija su zadovoljstva korisnika u svakom pogledu.

Sigurni smo da će audio i videointerfoni koje nudimo zadovoljiti i najzahtjevnije a naročito one koji od ovoga tipa uređaja ne očekuju samo izuzetnu funkcionalnost nego i dašak umjetnosti i nešto što će oplemeniti svakodnevnicu, životni ili radni prostor.


HOME