CCTV Videonadzor > Monitori za videonadzor

Monitori za videonadzor

Odabir monitora u sustavima videonadzora

Za izradu vrhunskog sustava videonadzora odbiru monitora treba posvetiti posebnu pažnju. U našoj ponudi nalaze se pomno birani monitori tako da smo u mogućnosti odgovoriti svakom zahtjevu korisnika bilo da se radi o sustavu video nadzora standardne ili visoke rezolucije. Svi redom, od najmanjeg videonadzornog monitora kojeg imamo u ponudi pa do velikih Hi-Definition video nadzornih monitora, ispunjavaju sve relevantne norme u pogledu trajnosti, sigurnosti i drugih performansi nephodnih za izuzetno dug i pouzdan rad čak i u znatno otežanim uvjetima.

Monitori u sustavima videonadzora predstavljanu izlaznu jedinicu videonadzornog sustava te su kao takvi vrlo važni naročito kada se radi o sustavu videonadzora koji se konstantno glada od strane opratara i stoga je monitor i njegov odabir stavka kojoj treba posvetiti posebnu pažnju i na njemu nijako nebi trebalo štediti kako bi se preformansa cijelo sustav održala na visokom nivou.

Naši stručnjaci rado će vas posavjetovati te vam predložiti koji monitor odabrati u konkretnom slučaju i za vaš, konkretan sustav videonadzora.

Monitor za svoj sustav videonadzora odaberite u ProAkustiku...


HOME