CCTV Videonadzor > Kompleti za videonadzor

Kompleti za videonadzor

Kompleti za videonadzor

Plug&Play videonadzorni kompleti

U ponudi imamo nekoliko izvrsnih kompleta za videonadzor. Svaki od unaprijed pripremljenih videonadzornih kompleta predviđen je za određenu namjenu pa tako u ponudi imamo komplete od jedne o četiri videonadzorne kamere od kojih neke mogu biti unutarnje a neke vanjske ili sve iste. U svakom kompletu je i odličan digitalni multiplex snimač profesionalne kvalitete i vrhunskih performansi. Hibridna IP tehnologija osigurava kvalitetan protok signala sa kamere unutar lokalne računalne mreže (LAN) ili preko Interneta. Podržan je i rad preko većine mobilnih uređaja raznih platformi ( Android , iPhone , iPad , Blackberry i slično.)

Kupovina kroz komplet je znatno povoljnija nego kupovina videonadzornog sustava po pojedinim komponentama.

Svaki komplet sadrži sve što je potrebno da bi se sustav pustio u pogon i to u roku 20-30 minuta i uz minimalno tehničko znanje. Uz svaki videonadzorni komplet isporučujemo i detaljnje upute za instalaciju te pružamo kontinuiranu tehničku podršku.

Videonadzorni kompleti iz ProAkusitika su odlično, provjereno i povoljno rješenje za vaše sigurnosne probleme. Obratite nam se sa povjerenjem i rado ćemo vam pomoći izabrati optimalnu varijantu po mjeri vaših potreba.


HOME