Protuprovala > Alarmni kompleti za kuće, stanove i lokale

Alarmni kompleti za kuće, stanove i lokale

Protuprovalni alarmni kompleti za obiteljske kuće, stanove i manje lokale

Pouzdana i moćna bežična rješenja proptuprovalnih alarmnih sustava.

Kroz godine iskustva i tisuće montiranih protuprovalnih bežičnih sustava oblikovali smo nekoliko kompleta protuprovalnih alarmnih sustava kojima možemo zadovoljiti najveći broj upita vezanih za osiguranje objekata kao što su obiteljske kuće, stanovi i manji lokali. Kupovina protuprovalnog kompleta ima nakoliko prednosti u odnosu na kupovinu sustava po komponentama a neke od njih su: sve komponente su već unaprijed programirane i tvornički parametrirane, brža isporuka sustava, povoljnija cijena i slično...

Narudžba

Ako ste se već ranije susretali sa protuprovalnim sustavima onda vam neće biti teško odlučiti se između ponuđenih protuprovalnih kompleta. A ako ste novi u ovome području rado ćemo vam pomoći izabrati protuptovalno alarmno rješenje po vašoj mjeri. Prilikom narudžbe raspitajte se i za ugradnju sustava. Cijena ugradnje protuprovalnog kompleta je povoljnija u odnosu na ugradnju sustava koji nije iz kompleta i rijetko prelazi 10% cijene kompleta bez obzira na složenost posla.

Isporuka

Sve komplete protuprovalnih alarmnih kompleta isporučujemo sa našega lagera i odmah. Ako se sustav šalje poštom, isti dan će biti otpremljene one pošiljke koje su naručene do 12 sati.

Samougradnja

Ako ste tehnički nadareni ili se želite okušati u samogradnji nudimo vam isporuku predprogramiranog sustava složenoga prema vašim željama i spremog za korištenje. Samo(u)graditeljima nudimo :

Provjerena protuprovalna rješenja iz ProAkustika

Svi naši protuprovalni bežični sustavi provjereni su u praksi, jednostavni su za korištenje i ne iziskuju velike troškove održavanja.

Želite više?

Za sve one koji od bežičnog sustava protuprovale žele više nego što je ponuđeno kroz komplete ili za one koji jednostavno svoj sustav žele složiti sami (ili uz pomoć naših stručnjaka) nudimo veliki izbor komponenti za bežične protuprovalne sustave. Sljedite ovaj link za komponente sustava marke DSC ili ovaj link za komponente sustava marke Visonic.


HOME