CCTV Videonadzor > Kućišta i nosači za kamere

Kućišta i nosači za kamere

Kućišta za smještaj videonadzornih kamera

Kućišta za smještaj kamera za videonadzor koriste se ugradnju kamera na mjestima gdje kamera sama po sebi ne može biti montirana iz razloga vlage, mehaničkih oštećenja ili nekih drugih razloga no kada se ista ta videonadzorna kamera smjesti u zaptiveno duraluminijsko kućište one je u potpunosti zaštićena od vlage, prašine i drugih mehaničkih oštećenja.

Široka paleta kućišta i nosača omogućava montažu kamege gotovo svugdje. Sva kućišta postoje i u izvedbi sa grijačem a po potrebi i sa ventilatorom. Razne vrste nosača omogućavaju montažu kućišta na gotovu svaku površinu (na zid, na strop ili na cijev) Sva kućišta i nosači izrađeni su od kvalitetnog aluminija koji je i dodatno zaštićen tako da je i vijek trajanja kućišta izuzrtno dugačak. Osim toga korištenjem raznih vrsta kućišta moguće je uklopiti sustav videonadzora u gotovo svaki okoliš.

Korištenjem kvalitetnih kućišta za smještaj videonadzornih kamera znatno se produžava životni vijek kamere za videonadzor i dugotrajno se osiguravaju njene nazivne preformanse te se općenito postižu optimalni rezultati u radu sustava videonadzora.

U ponudi imamo nekoliko vrsta kućišta za kamere a u nekoliko standardnih boja a u mogućnosti smo ponuditi kućišta u bilo kojoj boji u skladu sa RAL tabilcom.


HOME