Reference > Nadzorne sobe

Nadzorne sobe

Videonadzorne za centralni videonadzor

Videonadzorne sobe su naročito uređene i uskonamjenske prostorrije koje služe isključivo za praćenje rada sustava videonadzora bilo lokalno ili udaljensh sustava videonadzora preko interneta ili neke druge mreže koja je u stanju prenjeti sliku koja nastaje radom sustava videonadzora.

Ovakav tip videonadzorne sobe idealan je za objekte tipa tunela,nadvožnjaka, većih industrijskih postrojenja osjetljive namjene i sličnih objekata gdje se sigurnosti poklanja velika pažnja a ne postoji mogućnost upošljavanja velikog broja čuvara radi organizacijskih ili ekonomskih pitanja.

Osmislili smo nekoliko vrlo funkcionalnih i zahtjevnih videonadzornih soba koje našim klijentima omogućuju da sa jednoga mjesta nadziru poslovanje doljem zemlje a i šire. Ovakav način 24 satnoga nadzora naročito je efikasan kada postoji potreba za stalnim nadzorom stanja na terenu što je gotovo neizvedivo kod većine velikih sustava kao što su trgovački lanci, benzinske pumpe,banke i druge novčarske institucije, razna skladišta robe i materijala, proizvodni pogoni isl. osim na način da se takav nadzor centralizira u vidu jedne ovakve videonadzorne sobe iz koje je moguće istovremeno pratiti stanje u svim poslovnicama bez obzira gdje one bile te pravodobno reagirati u slučaju potrebe.


HOME