CCTV Videonadzor > Kamere visoke rezolucije

Kamere visoke rezolucije

Kamere visoke rezolucije za sustave videonadzora

Color kamere za videonadzor sa tehničkom karakteristikom većom od 420 HATV linija karakteriziraju se kao kamere za videonadzor visoke rezolucije a koriste se u srednje zahtjevnim izvedbama sustava videonadzora kod kojih se ne predviđa potreba za iznimno velikim brojem detalja na snimljenom ili uživo praćenom materijalu ali se zahtjeva potpuno oštra i dinamična slika kod krupnijih objekata i na većim udaljenostima, kod sustava gdje nadzorne kamere većih rezolucija nisu ekonomski opravdane ili u slučaju gdje popratna (postojeća) oprema determinira vrste nadzornih kamera koje će se koristiti. Sve color kamere iz naše ponude su potpuno profesionalne kamere sa fotoosjetljivim elementima baziranim na vrhunskoj i suvremenoj tehnologiji. Ove videonadzorne kamere same po sebi ne zahtjevaju nikakvo posebno održavanje, konstruirane su tako da im je životni vijek, uz pravilnu upotrebu, praktički neograničen. Slike sa CCD kamera i nakon dugogodišnje uporabe ostaju jasne, čiste i bistre (za razliku od CMOS kamera koje se nude po niskim cjenama) a budući da se radi o potpuno profesionalnoj opremi ni mehanička čvrstoća ne dolazi u pitanje.

Zaključno

Kamere za videonadzor visoke rezolucije predstavljaju drugi prag o kojem se treba razmišljati kod projektiranja sustava videonadzora, potrebno je razmisliti i podrobno razraditi potrebe klijenta i korisnika sustava videonadzora te pažljivo odlučiti o izboru kamere koja će se na konkretnoj lokaciji koristiti na način da sustavvideo nadzora besprijekorno funkcionira, uz isplativu i ekonomski opravdanu investiciju. Za sve zahtjevnije sustave predlažemo korištenje kamera visoke rezolucije.

Naši inžinjeri će vam uvijek ponuditi projektna rješenja vašega videonadzora krojena po vašoj mjeri uzimajući ponajprije u obzir vaše potrebe i zadovoljenje opće prihvaćenih sigurnosnih normi koje se referiraju na sustave video nadzora.


HOME