Protuprovala > Alarmni detektori (Žičani)

Alarmni detektori (Žičani)

Detektori pokreta kao obavezan element u protuprovali

Žični detektori pokreta

Protuprovalni detektori pokreta su elementi koji detektiraju kretanje u prostoru pokrivenom i štićenim sa protuprovalnim sustavom te u slučaju otkrivanja neovlaštenog kretanja šalju i prenose signale prema protuprovalnojalarmnoj centrali koja u vrši uzbunjivanje sustava.

Osnovne vrste protuprovanih detektora pokreta su infracrveni deketori pokreta, mikrovalni detektori pokreta i dualni detektori pokreta koji u pravilu spoj ranije spomenuta dva. Detektori pokreta mogu biti namjenjeni za unutarnju i vanjsku upotrebu. Detektori pokreta izvode se kao žičani koji se spajaju putem kabela i tako kamuniciraju sa alarmnom centralom i bežične koji komunikaciju sa alarmnom centralom obavljaju bežično, putem radio valova.

Ovdje su predstavljeni žični detektori pokreta.

Široka pateta infracrvenih, dualnih i mikrovalnih protuprovalnih detektora pokreta kao i anti-masking detektori pokreta omogućavju primnjenu ovih naprednih i u praksi potrvđene tehnologija u bilo kojoj aplikaciji, bilo koje veličine i potrebnog stupnja sigurnosti. Nadaleko poznati i priznati Aritech, Optex, DSC, Bentel, Cerber ili S-Link protuprovalni detektori pokreta koji su okocnica naše ponude (mada u ponudi imamo i druge) učiniti će svaki protuprovani sustav izuzetno stabilnim i pouzdanim.

Protuprovalni detektori pokreta su obavezan element svakoga ozbiljnog sustava protuprovale i trebaju biti pažljivo izabrani za konkretno mjesto gdje će se korititi. Temeljem našega zaista dugogodišnjg iskustva predložićemo vam korištenje odgovarajućih detektora za vaš prostor koji želite zaštititi sustavom protuprovale.

Naši stručnjaci uvijek će vam rado pomoće te za vas izabrati odgovarajući detektor pokreta sukladan vašim potrebama.

Pogledajte i našu ponudu bežičnih detektora pokreta za nekoliko vrsta bežičnih sustava koje nudimo


HOME