CCTV Videonadzor > Kamere srednje rezolucije

Kamere srednje rezolucije

Kamere srednje rezolucije za sustave videonadzora

Kamere za videonadzor srednjih rezolucija koriste se u manje zahtjevnim izvedbama sustava videonadzora kod kojih se ne predviđa potreba za velikim brojem detalja na snimljenom materijalu ili živoj slici, kod sustava videonadzora gdje kamere većih rezolucija nisu ekonomski opravdane ili u slučaju gdje popratna (postojeća) oprema determinira vrste nadzornih kamera koje će se koristiti.

Sve kamere iz naše ponude su potpuno profesionalne kamemre sa fotoosjetljivim elementima baziranim na vrhunskoj i suvremenoj tehnologiji. Karakteristika kamera koja je svrstava u kamera srednje rezolucije ne znači da je ta kamera loša, nego, suprotno uvriježenom mišljenju, znači da se takva videonadzorna kamera ugrađuje u sustave video nadzora gdje se sa kamerama srednje rezolucije mogu postići očekivani rezultati te zadovoljiti potrebe korisnika konkretnog sustava videonadzora.

Slike sa CCD videonadzornih kamera i nakon dugogodišnje uporabe ostaju jasne, čiste i bistre (za razliku od CMOS videonadzornih kamera starije konstrukcije koje se nude po niskim cjenama) a budući da se radi o potpuno profesionalnoj opremi ni mehanička čvrstoća ne dolazi u pitanje. Sve nadzorne kamere iz naše palete color nadzornih kamera srednje rezolucije posjeduju važeće europske certificate i izrađene su u skladu sa normana o proizvodnji i distribuciji sigurnosne opreme na europskom tržištu.

Kod projektiranja videonadzornih sustava u kojima postoje točke koje nisu od ključne važnosti za sigurnost objekta, te ako takav slučaj zadovoljava potrebe i namjenu sustava, zgodno je koristiti kamere srednje rezolucije na takvim mjestima te na taj način smanjiti ukupupan trošak sustava videonadzora

Zaključno o videonadzornim kamerama srednje rezolucije

Kamere za videonadzor srednje rezolucije predstavljaju prvi prag o kojem se treba razmišljati kod projektiranja sustava videonadzora, potrebno je razmisliti i podrobno razraditi potrebe klijenta i korisnika sustava videonadzora te pažljivo odlučiti o izboru kamere koja će se na konkretnoj lokaciji koristiti na način da sustav videonadzora besprijekorno funkcionira, uz isplativu i ekonomski opravdanu investiciju.

Naši inžinjeri će vam uvijek ponuditi projektna rješenja vašega videonadzora krojena po vašoj mjeri uzimajući ponajprije u obzir vaše potrebe i zadovoljenje opće prihvaćenih sigurnosnih normi koje se referiraju na sustave videonadzora.

Za zahtjevnije sustave videonadzora kao i za investitore koji id sustava žele više predlažemo kamere visoke rezolucije.


HOME