Portafoni > Commax interna komunikacija

Commax interna komunikacija

Problem interne komunikacije

Pitanje interne komunikacije unutar objekta često postaje problem o kojemu nitko nije vodio računa dok se nije pojavio. Naročito ako ta komunikacija mora biti instantna i ako se odvija često. Npr. djelatnik iz jednog ureda mora pedesetak puta dnevno javiti kolegici u drugom uredu stanje zaliha, tražiti odobrenje za isporuku ili nešto slično. Telefon je prespor i zahtjeva dodatni angažman. Commax uređaji za internu komunikaciju vezu uspostavljaju odmah, koriste se bez ruku, ima kristalno čist i jasan zvuk a i košta manje od bilo kog drugog rješenja.

Commax uređaji za internu komunikaciju omogućavaju kvalitetnu i instantnu komunikaciju unutar objekta uz više nego pristupačan trošak i bez ikakvog održavanja. Nije potrebna nikakva centrala niti bilo kakvi drugi infrastrukturni zahvati. Dva uređaja se jednostavno spoje kablom, uključe u struju i stvar radi. Uvijek i svaki put.

Naročito su korisni u komunikaciji između dva ureda ili u internoj komunikaciji između mjesta za narudžbu i isporuku. A svoju primjenu nalaze i rezidencijalnim objektima gdje je interna komunikacija potrebna npr. između dva kata kuće.

Ovi Commax modeli internog komunikatora nude se po izuzetno povoljnoj cijeni što ih čini još privlačnijim i upotrebljiivijim u raznim aplikacijama gdje je potrebna kvalitetna interna komunikacija.


HOME