CCTV Videonadzor > Ispravljači za kamere

Ispravljači za kamere

Sustavi za napajanje videonadzora

Za stabilan rad sustava tehničke zaštite a naročito sustava videonadzora stabilizacija radnog napona, kao i kvalitetno napajanje, općenito je od esencijalnog značaja za pravilan, stabilan i dugotrajan rad svakog sustava videonadzora. Dobro stabiliziran i filtriran radni napon je prvi stup svakog ozbiljnijeg sustava a najveći broj grešaka i kvarova (pokazala je praksa) uzrokovani su necjelovitim rješavanjem stupnja stabilizacije radnog napona kojim se sustav videonadzora napaja. Mrežni ispravljači sa stabilizacijom napona pretstavljaju esecijalni segment svakog sustava na kojem nikako ne treba niti se smije štedjeti.

Svi ispravljači koje nudimo su isprobani u praksi imaju odličnu električnu karakteristiku, odlikuju se velikom stabilnosti u radu i izuzetnom mehaničkom čvrstoćom. Sustavi napajanja videonadzora moraju biti pouzdani u radu jer o njima ovisi funkcioniranje a i isparvnost cijelog sustava videonadzora.

Sustavi za napajanje videonadzora u ProAkustiku

Mi u ProAkustik uvijek poklanjamo naročitu pažnju sustavima kojima napajamo opremu i druge elemente sustava videonadzora.

Ne zaboravite : Ulaganje u kvalitetne ispravljače za videonadzorne sustave danas štedi mnogo novaca i truda sutra.


HOME